peace написа:...................................
И за това пиша тук - можете ли да ми обясните, или да ми дадете някаква литература да прочета по-подробно...........................
peace написа:Проблема със сервиза е, че механиците и треньора ми имат доста познати в повечето сервизи и не се знае дали няма да нацеля такъв. Същата е разбира се и вероятността да ме видят на улицата, но е въпрос на шансА този конус не мога ли да го набия само с чук? Малко по малко, с въртене? Или с два чука, от две срещуположни страни? Защото наистина не знам дали ще успея да намеря тръба, която да е с точния диаметър
darlik_95 написа:peace написа:Проблема със сервиза е, че механиците и треньора ми имат доста познати в повечето сервизи и не се знае дали няма да нацеля такъв. Същата е разбира се и вероятността да ме видят на улицата, но е въпрос на шансА този конус не мога ли да го набия само с чук? Малко по малко, с въртене? Или с два чука, от две срещуположни страни? Защото наистина не знам дали ще успея да намеря тръба, която да е с точния диаметър
Не има и друг начин, по който аз си набивам моите.
1/ Нанизваш конуса на стержена, до където можеш на ръка
2/ Нанизваш стержена в челото на рамката, слагаш лапата нареждаш спейсърите, които са необходими.
3/ Слагаш тапата, и започваш да затягаш болта, докато конусът сам се набие до долу. След това наместваш кормилото, затягаш лапата, като предварително си обрал луфта чрез тапата и болта на нея.
Това е. Успех!
darlik_95 написа:Нито едното, нито другото... Точно с чук и отверка можеш да нараниш конуса и лагерите да не легнат както трябва.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
risko.riskovich написа:Искам да попитам взех си DRAG ZX2 Pro и искам да знам вилката маслена ли е или не.Ако е маслена какво масло се сипва
Или пеперудката се изкриви и изпусне. Няма как да вкараш конуса до долу по този начин. Няма пеперудка която ще го издържи. Има и вероятност съчмите да направя вдлъбнатини в леглата на чашките.darlik_95 написа:3/ Слагаш тапата, и започваш да затягаш болта, докато конусът сам се набие до долу.
zer0 написа:пич дай някоя снимка за да видим за какво става въпрос щото има стержени oversize и normalsize и при двата има различен подход за монтаж на вилка и да знаем кое да ти обесним
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта