И какви последствия могат да се появят след постоянната му употреба?

trevichkoto_90 написа:Защо да трябва да се сменя?
Аз си карах половин сезон с верига за 7скорости на 9скоростен монтаж!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
rumbala написа:Някой ще ми препоръча ли добра зъболекарка

BurNiNg_IcE написа:Пушенето на наргиле вреди на..?
uCkPeH написа:По пътя на логиката би трябвало катрана от тютюна, който всъщност вреди, да се поеме от водата.
BurNiNg_IcE написа:Пушенето на наргиле вреди на..?
Ozzie написа:
rumbala написа:...

rumbala написа:Здравейте колеги...
даам, въпроса, който ще задам е неочаквано тъп, ама просто искам да споделя докато питам това:
Абре изпитвате ли напрежение в глезените...все едно ги опъвате при йога - теглите стъпалата към туловището...?
Напрежението се усеща в сухожилието, което свързва пищяла със стъпалото плюс ахилеса, който се опътва...лудница, а ? Или май си втълпявам и не съм наред с 'тиквата'
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Някой да препоръча тениска термобельо с дълъг ръкав? Изискванията са да е от вълна, да е хубаваи да е максимално лека. За момента съм се спрял на това: http://eu2.icebreaker.com/Bodyfit-150-L ... Ultralight , но, разбира се, приемам всякакви препоръки.
Откъм пари не мисля да се ограничавам, само искам да е налична или в България, или от някой европейски/UK онлайн магазин.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта