XaCkBuTukC написа:сори за-а
ама къде ги карате тези колела в Добрич
??
XaCkBuTukC написа:е не е баш такадо Варан си има плато
което става за "кратки" спускания
а в Добрич.. всичко е равно
darlik_95 написа:XaCkBuTukC написа:сори за-а
??
Същото бих попитал и за Варна.. (Намират се места за каране
)
naskoj написа:darlik_95 написа:XaCkBuTukC написа:сори за-а
??
Същото бих попитал и за Варна.. (Намират се места за каране
)
Ела във Варна да видиш няма ли къде да се кара.
Последния път когато ни идваха гости от Добрич повечето разбраха, че не могат да карат.
И да идвал съм в Добрич и са ми ги показвали вашите "DH" пътеки.
Он:
Честито, готина машина е. Пожелавам ти да го караш със здраве и безаварийно.
А какво стана с историята?
gigo03 написа:Първо извинете за забавянето !!! Така историята ми е че всичко започна преди 2 години. Излязох да покарам с едни приятели и те се бяха зарибили по този спорт и ми разказаха, и същата вечер намерих форума и започнах да чета и да гледам снимки и клипове. И така лека полека докато не си купих първата каска TSG. Започнах редовно да ходя по горите с приятели и наистина се зарибих по този спорт! Започнах да събирам пари и така си купих първото сериозно колело RAM HT2. След като скъсах рамката и направих дъпка на ботушите на вилката![]()
Реших че ми трябва нещо здраво !!! Продадох Рам-чето и събрах пари от нова година и преди година си сглобих Оrange. И така карах Orangeto цял сезон когато дойде есента продадох повечето части и реших да си взема нещо меко и така се стигна до новата ми принцеса <33
![]()
Снимката прецтавя истрията !! > http://gigo03.snimka.bg/tuning/24.729006
П.П. Да в Добрич наистина е равно но сега спечелихме европейски проект и се очаква тази година да направят трасе в едно село наокло 10км от града където има наклон !!
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта