control написа:Как ще се кара и с каква спирачка?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:...плетенето ми е спешно...
hitar_potar написа:Имам питанка: рамка за задна главина 12x135mm, задна главина 10x135mm: може ли да се измисли нещо от сорта на преходна проходна ос, която по средата да си е за 10мм главина, а в двата края да е 12mm? (естествено единия край ще е под формата на гайка, която да се навива в самата ос, за да може оста да минава през главината)
damadzhana написа:hitar_potar написа:Имам питанка: рамка за задна главина 12x135mm, задна главина 10x135mm: може ли да се измисли нещо от сорта на преходна проходна ос, която по средата да си е за 10мм главина, а в двата края да е 12mm? (естествено единия край ще е под формата на гайка, която да се навива в самата ос, за да може оста да минава през главината)
Главината с QR ли е ? Ако да има някакъв шанс да се направят втулки, но ти препоръчвам да не се занимаваш с глупости и да си купиш капла с главина за 12х135
XCR_120 написа:мерси а ще може ли някой който разбира от фотошоп да ми направи следното
да сложи от тази снимка само вилката задната капла и задната спирачка
на тази снимка и да махнете скоростите и нови курбели да сложите за предпочитане да са от другата снимка
Мерси Предварително !!!

Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
hitar_potar написа:damadzhana написа:hitar_potar написа:Имам питанка: рамка за задна главина 12x135mm, задна главина 10x135mm: може ли да се измисли нещо от сорта на преходна проходна ос, която по средата да си е за 10мм главина, а в двата края да е 12mm? (естествено единия край ще е под формата на гайка, която да се навива в самата ос, за да може оста да минава през главината)
Главината с QR ли е ? Ако да има някакъв шанс да се направят втулки, но ти препоръчвам да не се занимаваш с глупости и да си купиш капла с главина за 12х135
За QR е, да. И не ми се занимава да търся сега главина за 12х135мм - тъкмо се сдобих с стабилна, макар и тежка капла с 10х135мм. Просто питах за информация, за да съм наясно да следя ли и рамки за 12х135мм, или не.
KUM4o написа:Каква дължина на задната ос е подходяща за рамка DRAG C1?
iFkata написа:http://industrial-bg.com/bg/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=1477&category_id=36 Според вас за цената си, дали ще е мека, е не очаквам да е като седалка от 100 лева, просто да е удобна ?
iFkata написа:Добре, извинявам се за неточността, просто исках да попитам дали е удобно, не твърда да те боли з*дника после.
общо взето ще се блъска здраво natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 106 госта