Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Стария беше в пъти по-добре!
Извинявай ама- Деградация*
*Обратното на градация /упгрейд/
gesh221 написа:...ще си зема нещу...
boroborovski написа:Вземи си една рамка ц1 и си прехвърли частите от драга![]()
iFkata написа:@boroborovski не съм много съгласен с теб. Като ги продадеш, защо не вземеш нещо от Cr-mo стомана. За freeride ще е чудесен (разбира се ако е предназначен). Ще му сложиш нещо до 160-180 мм вилка, окомплектоваш го с висок клас части и след време сменяш рамката с мека и вилката и ето.
boroborovski написа:След време ако ще сменя рамката с мека защо му е сега скъпа твърда.Не разбирам това иначе незнам изобщо какъв стил иска да кара момчето но ако е freeride може направо да вземе нещо меко 2-ра ръка примерно dhx но той си знае най добре .
gesh221 написа:тай ли един не ми честити само куф стил да карам пууууууу![]()
gilb написа:Като поотраснеш малко ще разбереш,че по-добре да си учил и после да нямаш време да караш от работа,отколкото да си карал и после да нямаш работа.
П.П Не се засягай,приеми го като приятелски съвет от човек ставал свидетел и на двете.
RAM_HTONE написа:колега това на нищо не прилича по-хубо да си беше взел някой драг климбер или ц1 за кам 1000 лв щеше да си по-доволен!!!
sonscp написа:Бе то си е хубаво колелцето ама поне напиши какви са частите.
П.С. Така и не разбрах каква е вилката...
gesh221 написа:продадох бомбата и сложех някой друг лев отгоре и това е резултатада ми е честит
![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта