ivcoo33 написа:здравей аз имам freeride и съм много доволен :agree: работи много добре и не е много тежка няма да збъркаш ако я вземеш
TENDER написа:Изглежда че питаш за минималната сума с която ще можеш да го сглобиш. Ако е така, защо не си купиш цял байк viewtopic.php?f=16&t=131852 пък ако толкова ти харесва Спринт-а, купи си рамката и си прехвърли частите. Май само чашките са несъвместими, ама като не са дали размерите на средното и задната ос, не мога да ти кажа по-точно.
Моя freeride ми се върза към 900лв като не слагам цената на вилката и рамката. Някой части съм ги купувал нови други втора употреба. Ако бяха всички нови щеше да ми излезе доста по скъпо.kokoteofilov1 написа:TENDER написа:Изглежда че питаш за минималната сума с която ще можеш да го сглобиш. Ако е така, защо не си купиш цял байк viewtopic.php?f=16&t=131852 пък ако толкова ти харесва Спринт-а, купи си рамката и си прехвърли частите. Май само чашките са несъвместими, ама като не са дали размерите на средното и задната ос, не мога да ти кажа по-точно.
Имах предвид да си сглобя цял байк за ДХ от тази рамка и нови части от магазин, а не да купувам байкове и да прехвърлям части

control написа:Не е чак толкова здрава ,като искаш да караш Сопот ,защото това е за мен натоварване и да караш като магаре си вземи dhx и така...
Вземи си един шок втора употреба 216мм за около 250лв ти се връзва fox dhx4 ,marzocchi roco tst r и подобни.
control написа:Колко килограма си?
control написа:Най-вероятно ще те издържи ,друг е въпроса ,че за тези пари можеш да си вземеш dhx ,който е доста по-здрав
control написа:Не е чак толкова здрава ...
Ozzie написа:control написа:Не е чак толкова здрава ...
Колко такива си карал / счупил, за да твърдиш това?
viz написа:Взимай Spr-to. На 13 години едва ли си толкова тежък, че да я сцепиш. Най-добре, както споманаха по горе да вземеш за тези пари един dhx от форума. Аз съм с такава рамка и съм много доволен.
iFkata написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=130944&p=905258&hilit=ninja#p905258 момчето я кара с boxxer, ако искаш го попитай на лично съобщение за рамката, като поведение, здравина и т.н .
damadzhana написа:Твърда рамка за downhillне е много добра идея - задницата ''рита'' и при висока скорост (защото го няма шока да обира неравностите) и има немалък шанс да изтървеш педалите. Знам че има много хора, които карат ДХ с твърдаци, до не съм ли прав за по-горното
GoingDownTheHill написа:Знам, но не искам на 30 години да имам проблеми с простата и да не мога да клекна
PtD написа:GoingDownTheHill написа:Знам, но не искам на 30 години да имам проблеми с простата и да не мога да клекна
Че ти седнал на седалката ли смяташ да спускаш?
Ozzie написа:Напротив, има си ушенце.
http://bikesport.bg/data/kimo_images/bg ... inja_4.jpg
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта