Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
iFkata написа:Вече ме е страх да напиша мнение в която и да е тема, защото на всяко минус, преди малко са ми дали за една снимка в "Кое е колелото на мечтите ти???" не знам какво съм направил, може да съм се отклонил, но му показах как ще изглежда със сигурност и на това ще имам минус, ако някой ми има зъб да казва, какво толкова съм направил ?![]()
Ozzie написа:iFkata написа:Вече ме е страх да напиша мнение в която и да е тема, защото на всяко минус, преди малко са ми дали за една снимка в "Кое е колелото на мечтите ти???" не знам какво съм направил, може да съм се отклонил, но му показах как ще изглежда със сигурност и на това ще имам минус, ако някой ми има зъб да казва, какво толкова съм направил ?![]()
Tanuco написа:Повечето като мен не се сдържат да не ти цъвнат един минус на "умните" мнения.![]()
Tanuco написа:Повечето като мен не се сдържат да не ти цъвнат един минус на "умните" мнения.![]()
Правила на форума написа:Призоваваме хората с право на глас да го упражняват активно, но също така сериозно и отговорно, т.е. да гласуват положитлено или отрицателно само тогава, когато лично те са убедени, че определено мнение вреди на дискусията и нивото на форума или пък е от полза за тях и допринася за качеството на информацията. Това, че сте видяли мнение, за което не е гласувано все още, не означава, че трябва непременно да гласувате. Ако то нито ви помага, нито ви пречи, просто го подминете и оставете възможността на друг човек, който има отношение към него, да упражни правото си на глас.
gosh6o написа:Еми може и така да е! Като им четеш гаранцията оставаш с извода, че не можеш да им кажеш нищо. По логика на гаранцията и да имаш stret велосипед ти НЕ МОЖЕШ да скачаш от рампи с него... Добре тогава като шосейка ли да го карам?! На практика може би не, но на теория продават без гаранция...
vvvaaal написа:За 4-ти път късам верига за 1 седмица. Прецака ми се коляното заради нея и сега ме боли като сгъвам.Просто ей сега я хвърлям в кофата, явно е прокълната.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта