аз имам
Xtreme Stand ... към него има много подробна инструкция. ако искаш ще ти я снимам, за да я разгледаш за идеи. няма да ти казвам, че тогава беше в промоция и струваше 50 евро ...
1. стендовете са много удобни, но и обемисти. направи го да може да се разглобява.
2. в доста от случайте може да се справиш по-бързо и без стенд. прецени дали въобще ти е необходим. например онзи ден си отворих вилката (свалих и ботушите) без да я свалям от колелото ... което без стенд няма как да го направя. или хайде има ... ама е бахти неудобно ... щото трябва да ги свалих докато е право, после да го оставиш обърнато - много разправия. пък със стенда. просто я свалих и си го оставих така да си виси.
3. много е удобно, когато може да въртиш колелото във всички посоки.
4. много е важно захващането да става лесно. с това въртене на тази перчатка ... ще ти се разкаже играта да държиш колелото и да я затягаш. помисли за някакъв QR там.
аз дълго време също мислех върху разни DIY стендове и т.н. но в крайна сметка заложих на купешкото. ще се раздвам скоро време да се оборудваш със DIY стенд.
успех !!!