xcII написа:на мен пък ми изглежда абсолютно нормално да Удариш 1-2 малки преди да ръчнеш да караш в градско (ed.:с байк) в Сф.. лично аз обаче бих препоръчал на младото поколение ирландско уиски
boriss13 написа:От едно-две се притъпява чуството за самосъхранение, за сметка на чуството за безсмъртие, което от своя страна не е много здравословно!
Казва ти го човек, с горе-долу една пета от всички мнения в темата за пияндетата...![]()
boriss13 написа:Казва ти го човек, с горе-долу една пета от всички мнения в темата за пияндетата...![]()
moz написа:без нито един плюс как да кажеш евала, само щото било идея.
valentin.georgiev написа:Аз пък ще кажа евала на човека, имал е идея, успял е да я представи по правилен начин и да накара някой да му даде пари за да реализира демо.
А относно идеята дали има смисъл в нея и колко е приложима - това вече е друг въпрос.
valentin.georgiev написа:Аз пък ще кажа евала на човека, имал е идея, успял е да я представи по правилен начин и да накара някой да му даде пари за да реализира демо.
А относно идеята дали има смисъл в нея и колко е приложима - това вече е друг въпрос.
krach написа:+1 Човека има идея, и успява да я реализира
unsigner написа:Мозъците зад Колелиния атакуват отново:
https://www.kickstarter.com/projects/774841427/halfbike
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 382 госта