zer0 написа:давам глас за dragomir c2,dartmoor hornet two6player,drag c1 climber
ILOVEMYBIKE написа:Насочил съм се към ON ONE INBRED втора ръка тъй като бюджета ми е ограниченен ....( (до 300 лв максимум).
outfaced написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modname.pricelist/modaction.details/product.6943/product_cat.1077/lang.2
ludanik написа:outfaced написа:http://www.bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modname.pricelist/modaction.details/product.6943/product_cat.1077/lang.2
Перфектнааз бих добавил и Рам НТ2, също доказана рамка! Успех
ILOVEMYBIKE написа:Насочил съм се към ON ONE INBRED втора ръка тъй като бюджета ми е ограниченен ....( (до 300 лв максимум).
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:ON ONE INBRED не е АМ рамка!
АМ модел*** на този производител е On-One 456 Evo Frame
*** да не изпускам и това сладурче On-One Fatty
ohoboho46 написа:ns surge е най-добре, но тя е 500 лв
exiteyes написа:outfaced написа: ns surge
Няма наличност в магазина. Пък и не особено удобна за въртене, без дългото колче.
Още един + за Ram HT2, може и не баш 300лв за 2012/3 модел, а нещо по-старо до '10 година.
hanster54 написа:Аз съм за On One Inbreed, не за друго...и аз съм се наточил на същата рамка - 2.5 кг. е добро тегло за cro-mo рамка, предвид, че не е алуминиева - можеш да я мачкаш здраво. А м/у другото с каква вилка мислиш да караш...защото това може да ограничи доста избора...т.е. On One Inbreed го препоръчват за вилка до 120 мм. В момента колега от форума продава такава(обаче май е по-стария модел с вертикалните дропаути) само че е 16ка...ако те устройва издири го и go play. NS-a също е екстра,а и цената му е много добра, но не знам дали няма да ти е къса рамката май я има само в два размера 13ка и 15ка, а ти не си писал колко си висок. Но +1 за Он Уан-а и то инбрийда,
5roff написа:ON ONE INBRED не е АМ рамка!
АМ модел*** на този производител е On-One 456 Evo Frame
*** да не изпускам и това сладурче On-One Fatty
uBaH написа: Е как да сложа още 800-900 грама отгоре ...
PtD написа:Като покараш 456 надолу, бързо-бързо ще ги прежалиш тия 800 грама
uBaH написа:Едит: @PtD - айде сега, намери какво да пишеш ... Тъкмо се успокоя, че моето си е хубаво и ти пак ще ме хвърлиш в едни такива, финансово-деструктивни размисли
hanster54 написа:Просто изразих лично мнение...предполагам, че това не е проблемЛично за мен хоризонталните дропаутове(Slot Dropout) са достатъчно предимство. И съжалявам, че се повторих по отношение размера за НС-а
uBaH написа:off:
PtD, с bio сте големи гадове, да знаете![]()
Ама аз често имам път към Пловдив, ще взема да си изпрося един test ride накрая.
uBaH написа:Ама аз често имам път към Пловдив, ще взема да си изпрося един test ride накрая.
JoeQuarry написа:НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ добрият вариант за теб е 456 EVO директно от сайта на ON ONE. Карам такава - велика е. Няма по-добра твърда рамка. Който предлага НС дори да не тръгва да спори. НС-ите не могат да се сравняват дори. Просто са МНОГО МНОГО по-глупави рамки. НС не може да върти нагоре и НЕ може да се спуска по-добре от ОN ONE 456. Прочети всичко за геометрията на 456 ЕVO и ако ти харесва не се колебай. И не си взимай НС за АМ. Това само някой в "инженер" МТБ-БГ може да ти го предложи.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта