boroborovski написа:а да го нарека аматъорски dh.
не знаех че има и втори вид DH ?

boroborovski написа:а да го нарека аматъорски dh.
Ozzie написа:мммм.. нали не говориш за някой от Добрич?
Antares написа:Нищо законно не могат да ти направят по адреса ти от еконт. Аз по правило адреса не го пиша пълен. А ти, ако се сетиш - записваш разговора и ако валят заплахи - със записа в полицията. Принципно на всеки телефон, който съм имал до момента съм се постарал рекордера да ми е на две-три кликвания разстояние. За такива отворковци понякога е достатъчно просто да кажеш, че разговора се записва.
Какво означава "изгорях"?
Пиши го тоя бастун кой е във форума и да знаем да не си губим времето с него.
Antares написа:НЕЕЕЕЕЕЕ
Без да искам цъкнах плюс на най-малоумното мнение от месец насам... :О
@msniki все пак не стана ясно как и с какво си изгорял? Също и не разбрах въпросния пикльо с какъв ник се подвизава из форума.
iFkata написа:@msniki да не би този Петър да има Dartmoor Phantom със вилка Fox ?
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:PS - някой има ли данни как е "купел/купчина/куп" на датски ?
boriss13 написа:Не ти е лесно...
Esoteric написа: купчина
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:бла бла бла..
Ozzie написа:Какъв велосипед кара въпросния?
boriss13 написа:Esoteric написа: купчина
Ти си под купчина чехли!
Esoteric написа:boriss13 написа:Esoteric написа: купчина
Ти си под купчина чехли!
а ти ше бъдеш под купчина трупове на мравояди, ако продадеш вилката на чубака, а не на мен!
iFkata написа:За 3-ти път ми се случва този месец полицейска кола да не спре на пешеходна пътека! Имах и случай, когато патрулката ми свиреше да минавам по бързо !![]()
iFkata написа:За 3-ти път ми се случва този месец
Bagwell написа:от iFkata » Пет Мар 01, 2013 6:33 pmiFkata написа:За 3-ти път ми се случва този месец
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта