Писна ми !

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Писна ми !

Мнениеот crazy_biker » Чет Фев 28, 2013 2:06 pm

Всички сме запознати в парковете и така наречените скокчета.И как хората първо гонят нас тези който сме скачали на така наречените скокчета нищо,че са над 1,80 м. :D Та да кажа какво ми се случи докато карахме с приятели.
Караме нали и сме седнали да починем нещо ала-бала и извадили сме вода,семки и всякакви хранителни боклуци. :D
И изведнъж от храстите излиза някакъв чичка с децата си.И децата му поредните богати нахалници. Развалят скоковете даже едно се испика колкото и да е странно и не реално. :banghead: А той като последния тарикат седна до нас едва не ме събори все си семки взе едно шише вода изяде ги испи си водата седна на колелото стил перничанин в голф (не искам да убидя никой ) и започна да ни се кара колко сме смешни,че не можем да караме ама имайте предвит 40-45 годишен мъж. След около 30 мин. пак го видяхме на виражите в Южния парк как се пуска на спирачка с децата му на новият вираж.Един мой приятел с BMX на Moongose (мисля , че така се пише не съм запознат с bmx-a ) и дедето му изкаше да кара бмх-а на моя приятел , той разбирасе не му го даде а оня тъп чичо го хвана за раницата и замалко да го събори от байка му,само да може сина му да го кара. :crazy:
Кажете в коментарите дали някога ви се е случвало това,защото 1. не е нормално и 2.аз тогава за първи път видях такъв индивид.
:wavey:
crazy_biker

Рейтинг: 1170

Re: Писна ми !

Мнениеот control » Чет Фев 28, 2013 2:34 pm

На колко години си?
Аз не позволявам на никой да ми казва какво да правя и такива ,а ако те хване за раницата за ръка или нещо подобно или бой с чука или с кубинките!
Това е аз така си карам по места с повече цигани крадци и такива неща!
Един чук в джоба и едни кубинки и си готов за тази среда!
control

Рейтинг: 1149

Мнениеот Antares » Чет Фев 28, 2013 2:48 pm

Абе ти няма ли да спреш с тоя чук!? Стига си раздавал дебилните си съвети, че някой ще те вземе на сериозно и после освен останалите телесни повреди, ще трябва и чука да му вадят от задника...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот crazy_biker » Чет Фев 28, 2013 2:54 pm

control написа:На колко години си?
Аз не позволявам на никой да ми казва какво да правя и такива ,а ако те хване за раницата за ръка или нещо подобно или бой с чука или с кубинките!
Това е аз така си карам по места с повече цигани крадци и такива неща!
Един чук в джоба и едни кубинки и си готов за тази среда!

Аз също,но проблема е-1.оня беше над 80 кг. :D 2. най-малкото с деца беше. А иначе ние един с чук друг с джобно ношче :D Иначе аз съм на 13 и не нося нищо,не мисля и да нося. А и той не беше циганин а от онези гадни дебелаци.Абе пълен СЕЛЯНИН :D
crazy_biker

Мнениеот control » Чет Фев 28, 2013 4:04 pm

Това колело което е дърпал и чак съборил твоя приятене е негово и твоя приятел не е длъжен да му го дава.
Като те спре един циганин с колата и да почне да ти я иска.
В такъв случай му отговаряш твърдо и ако не спре обикновенно има полиция в парка ,а ако няма или му даваш колелото ,децата му да го карат или като почне да те дърпа с чука и айде.Ако не мислех по този начин един път да съм останал вече без колело!
Вие си правете каквото искате ,аз избирам да с карам моето колело и не мисля да го давам на никой!
control

Мнениеот taurus13 » Чет Фев 28, 2013 8:21 pm

Даваш ли си сметка, че ако удариш човек с чук по главата ще го убиеш на 99%. След това ще станеш пациент на затвора и животът ти ще пропадне за едната глупост. В по-добрия случай с тоя чук ще ти наковат твоята глава и животът ти ще приключи набързо без да се мъчиш много. Знам че така си пишете и говорите и че е от възрастта ама все пак, по-добре не си слагайте чук в джоба.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот gogosim » Чет Фев 28, 2013 8:35 pm

Според мен той е видял че сте по малки и си е позволил такова нещо но ако бяха някои по-големи не мисля че щеше да го направи
gogosim

Рейтинг: 1154

Мнениеот control » Чет Фев 28, 2013 8:46 pm

Аз си давам сметка ,че нанася тежки телесни повреди.
Кажи ти как би реагирал в такъв случай?
Приемаме ,че някой те напада и дърпа колелото с цел да го открадне?
ПП Чук няма да спра да нося ,както казах нападнаха ме веднъж и удара му го нанесах по ръката ,нищо не му стана просто го заболя и пусна и избягах...
control

Мнениеот GoingDownTheHill » Чет Фев 28, 2013 8:54 pm

control написа:Аз си давам сметка ,че нанася тежки телесни повреди.
ПП Чук няма да спра да нося ,както казах нападнаха ме веднъж и удара му го нанесах по ръката ,нищо не му стана просто го заболя и пусна и избягах...

Как караш с 5 килограмов чук в джоба?? :crazy:
Аватар
GoingDownTheHill

Рейтинг: 988

Мнениеот subritual » Чет Фев 28, 2013 9:18 pm

Само не разбрах за къде става дума?
Иначе пич, да. Кофти работи стават и се налага да ги търпиш докато си малък. После като пораснеш, пак търпиш, ама други.
Аватар
subritual

Мнениеот armu » Чет Фев 28, 2013 9:51 pm

Това което прочетох,ами...дойде ми малко странно? Тука няк'ви ходят с чукове за самозащита,други ги дърпат от колелетата... Всичко което ще се каже е чесане на езика, но поне като видите такива ''индивиди'' стойте на страна-просто и ясно. Както казаха по-горе с тоя чук по-скоро вас ще начукат.
Аватар
armu

Рейтинг: 1285

Мнениеот crazy_biker » Пет Мар 01, 2013 9:06 am

subritual написа:Само не разбрах за къде става дума?
Иначе пич, да. Кофти работи стават и се налага да ги търпиш докато си малък. После като пораснеш, пак търпиш, ама други.

Стана в Южния парк.Ама ние бяхме 5-9 човека по на 13-16.
crazy_biker

Мнениеот crazy_biker » Пет Мар 01, 2013 9:08 am

GoingDownTheHill написа:
control написа:Аз си давам сметка ,че нанася тежки телесни повреди.

Как караш с 5 килограмов чук в джоба?? :crazy:

Да бе найстина кажи как караш така. :D
crazy_biker

Мнениеот control » Пет Мар 01, 2013 9:23 am

Аз никъде не съм писал ,че чука е 5кг. :crazy:
control

Мнениеот Antares » Пет Мар 01, 2013 11:00 am

Добре бе, г-н ЧУКча, много са ми любопитни няколко неща:

Първо - някога участвал ли си в някакъв вид схватка? Спраринг, сдърпване на улицата, въобще нещо повече от дърпане за косите и шамар от баща ти?

Второ - този чук някога ползвал ли си го? Замислял ли си се малко за практичността на подобно "оръжие"? Можеш ли да го извадиш за по-малко от секунда? Щото обикновено при схватка, имаш горе-долу толкова време, преди да завалят ударите. Наистина ли мислиш, че някой би те оставил да си извадиш чук от джоба, раницата, ануса или където си го завираш? И не на последно място - ти може да извадиш чук, той може да извади нож, спрей или какво ли не, далеч по-ефикасно.

Трето - хрумвало ли ти е, че може и да не уцелиш с този чук? При оръжията, независимо хладни, огнестрелни, палки, бухалки и т.н. има един много тънък момент, който явно ти убягва. Извадиш ли оръжие трябва да е единствено за да го използваш. Щото един средностатистически бандюга е израстнал с улични схватки и може много лесно да прецени, дали ти стиска да го използваш. Ако извадиш оръжие, което не можеш да ползваш, само с цел да сплашиш, просто няма да усетиш, как ти е избито от ръката и след това става страшно. Ако извадиш оръжие, с което можеш да нараниш/убиеш - това вдига адреналина и метафорично казано - превръща човека в звяр. Иначе дебелия чичка с малоумните хлапета може да ти бие един шамар и да те остави. Но ако извадиш оръжие и не успееш да го обезвредиш - този човек в най-добрия случай ще те смели от бой.

Един приятел, вече пенсиониран пилот ми разказа следното: Раздавали им оръжията и едно старо куче ги питало какво е първото нещо, което трябва да направят. Заваляли какви ли не отговори, да почистят, смажат, изпробват. Той им казал следното:
- Не, сега трябва да хванеш една пиличка и да изпилиш мушката. Щото утре като идеш на селската дискотека, като стане мелето и решиш да се правите на мъж и да извадиш пищова - после като ти го заврат отзад и почнат да го въртят - да не ти дере...

Сега си помисли - един шамар, срещу Пирогов, или не дай боже - Малашевци. Да избягаш не е срамно - разумно е. Това, което се случва в "Умирай Трудно" не се случва в действителността. На улицата умираш лесно. За това по-разумното е не да се правиш на голям мъж, а просто да избягваш физическата саморазправа. Щото този, който мислиш за дебел и бавен чичко може да се окаже рецидивист, убиец и какъв ли не. Никога не знаеш на какъв попадаш.

Та искрения ми съвет е да разчиташ на краката си и главата си, не на инструменти от железарията.

Последна промяна Antares на Пет Мар 01, 2013 11:07 am, променена общо 1 път
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот boriss13 » Пет Мар 01, 2013 11:05 am

Antares написа:...

:offtopic:
Г-н Antares, гледай филма ХОБИТ, и тогава говори за/против чуковете!!! :(!:
:lol2:
ПП. Иначе сериозната тема я обърнахте на та*ак.. :D
Последна промяна boriss13 на Пет Мар 01, 2013 11:08 am, променена общо 1 път
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Мар 01, 2013 11:05 am

:offtopic:
Така и така темата си е заминала още от създаването ѝ... Поздрав:
:smash: http://www.youtube.com/watch?v=IGQafgQ7sXI :smash:
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот radeviq » Пет Мар 01, 2013 11:09 am

KiselotoMliako написа::offtopic:

Мислех си за MC Hammer, но това е доста по-добро! :beer:
Аватар
radeviq

Рейтинг: 1379

Мнениеот taurus13 » Пет Мар 01, 2013 12:52 pm

Израза "да ти го начукам" приодобива нови измерения, не толкова метафорични.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот 4getcredo » Пет Мар 01, 2013 1:00 pm

:rofl: :rofl: :rofl:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот fastera2 » Пет Мар 01, 2013 1:18 pm

Удряйте и един чук на темата и да се свършва с нея :D .
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот outfaced » Пет Мар 01, 2013 2:15 pm

Темата си е до толкова сериозна, до колкото конфронтацията с малоумни идиоти страдащи от висша форма на изпростяване и някаква въпиюща нужда да си вдигат самочувствието мачкайки беззащитни люде по нашите ширини е абсолютно неизбежна независимо на каква възраст си.
Лесно ти прикипява от такива и те избива и теб на глупости, но реално почнеш ли да се занимаваш единственото, което се случва е, че ти им падаш на нивото ... или го отнасяш болезнено.

Ти може да си на 13, но тая маймуна има реално по малко акъл и от теб. Така че дръж се на положение, не прави глупости, игнорирай хладнокръвно и се махай при първа възможност. Разправията с такива индивиди е безполезна.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот krach » Пет Мар 01, 2013 5:27 pm

Горе сте изпуснали да споменете още един сценарии: Селянин гъзарее, вадиш ЧУК, ДЛЕТО, МИСТРИЯ к'вото имаш. Селянина го играе тарикат, шибваш го...тоя влиза в болница (добрия вариант), умира (лошия). И в двата случая си загазил.
krach

Рейтинг: 1451

Мнениеот crazy_biker » Пет Мар 01, 2013 5:41 pm

Само да кажа , че това си е сериозна тема защото ги има такива навсякъде по паркове и градини. :dontknow:
И искренно ви моля да не се базикаме както имаше някой хора.
Някой друг да каже за такива подобни селяни. :D :beer:
crazy_biker

Мнениеот PtD » Пет Мар 01, 2013 6:55 pm

crazy_biker написа:Само да кажа , че това си е сериозна тема защото ги има такива навсякъде по паркове и градини. :dontknow:
И искренно ви моля да не се базикаме както имаше някой хора.

Съвсем сериозно ти отговориха. И все пак чук е по-добре от нож, където всяка нанесена рана ще се разглежда като опит за убийство. Но ако ще трябва да си го вадиш от раницата - по-добре си го остави вкъщи - пак толкова полза ще имаш от него.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот krach » Пет Мар 01, 2013 7:05 pm

Да не се окажеш на престрелка с нож(чук). :D
krach

Рейтинг: 1451

Мнениеот taurus13 » Пет Мар 01, 2013 7:43 pm

Какво стана с доброто старо колче от седалка? Абе днес ходих в Лидл - пуснали са много яки инструменти за самозащита...
Изображение
...особено първото и третото.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот GoingDownTheHill » Пет Мар 01, 2013 8:26 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
GoingDownTheHill

Рейтинг: 988

Мнениеот iFkata » Пет Мар 01, 2013 9:15 pm

taurus13 написа:Какво стана с доброто старо колче от седалка? Абе днес ходих в Лидл - пуснали са много яки инструменти за самозащита...
http://www.lidl.bg/static_content/lidl_ ... 1_01_b.jpg
...особено първото и третото.

:thumb: :thumb: Само че от Mr.Bricolage по вероятно да ги намери. :D
Иначе казали са всичко, защо не можеш да използваш ръцете и краката си ли, в краен случай и бокс, но можеш да му натрошиш зъбите, по добре с подръчни материали: камъни и какво винаги носиш със себе си юмруци и ритници.
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот subritual » Пет Мар 01, 2013 9:29 pm

4getcredo написа:

:rofl: :rofl: :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: :beer:
:offtopic: извинете, но не можах да не си го пусна няколко пъти! :smash: :smash: :wavey:
@KiselotoMliako :agree: :D
Аватар
subritual

Следваща

Назад към Общ форум