exiteyes написа:Пфффф, първия такъв ден за тази година.. просто след такъв ден с кеф бих си легнал.
darlik_95 написа:exiteyes написа:Пфффф, първия такъв ден за тази година.. просто след такъв ден с кеф бих си легнал.
И аз, и аз. Скоро очаквайте клипчета от Go Pro-то.
iFkata написа:@msniki ще ме извиняваш, но явно ти си виновния ? И искаш да се направиш на невинен а ???????
msniki написа:iFkata написа:@msniki ще ме извиняваш, но явно ти си виновния ? И искаш да се направиш на невинен а ???????
Да де бях... Начи описвам всичко както си е... Съгласяват се аз ли съм виновен а ве ?????
Не скатавам нищо, не искат преглед в еконт , не искат чрез услугата бартер.
Е аз пак съм виновен така ли ?
Айде бягай от тука !
iFkata написа:msniki написа:iFkata написа:@msniki ще ме извиняваш, но явно ти си виновния ? И искаш да се направиш на невинен а ???????
Да де бях... Начи описвам всичко както си е... Съгласяват се аз ли съм виновен а ве ?????
Айде бягай от тука !
Еми вземи обясни повече аре, само го плюеш, а ние не знаем за какво става въпрос, то всеки може така ? И де да можех седнал да бягам, супер щеше да е !
msniki написа:iFkata написа:msniki написа:iFkata написа:@msniki ще ме извиняваш, но явно ти си виновния ? И искаш да се направиш на невинен а ???????
Айде бягай от тука !
Еми вземи обясни повече аре, само го плюеш, а ние не знаем за какво става въпрос, то всеки може така ? И де да можех седнал да бягам, супер щеше да е !
Не съм длъжен да обяснявам !!!
Още повече като гледам си от Добрич отивай там си питай приятелчета ти кажат....
zer0 написа:някой знае ли дали bikescenter-bg.com са сериозна фирма на която може да се има доверие
iFkata написа:zer0 написа:някой знае ли дали bikescenter-bg.com са сериозна фирма на която може да се има доверие
Еми ако ще търсиш рамка, казаха ми, че имат само Octane One Void. Иначе за други компоненти не знам.
Antares написа:Дефинирай "сериозна" фирма? Не разбирам въпроса ти.
prokalnatiq написа:Трудно се свиква, тази е третата която прави така. Явно за това жените не са хора, както се казва. (е има и изключения, 1 на 3 в моя случей)
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
prokalnatiq написа:Трудно се свиква, тази е третата която прави така. Явно за това жените не са хора, както се казва. (е има и изключения, 1 на 3 в моя случей)
PtD написа:Виж теория на стълбите - важно е от самото начало на коя ще те турнат
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта