HTC vs Sony

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

HTC vs Sony

Мнениеот VGC » Нед Мар 03, 2013 1:58 am

Здравейте колеги, решил съм да си взимам нов телефон и съм се спрял на HTC desire c и Sony xperia miro. Ако съдя по ревютата бих взел сонито заради процесора и камерата, но реших да се обърна към вас ако има някой по-компетентен да изрази мнение, или някой ползвал някой от телефоните да сподели опит. Знам че са много сходни, но есе пак реших да се допитам до вас. Благодаря предварително :beer:
VGC

Рейтинг: 1225

Re: HTC vs Sony

Мнениеот PowerSlide » Нед Мар 03, 2013 8:08 am

Това miro е дръвче, за същите пари (може и по-малко) вземи Xperia U. За desire c не знам - изглежда ми да е по-дървено и от мирото :^:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Re: HTC vs Sony

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Мар 03, 2013 2:40 pm

Бях с HTC Sensation XL и само проблеми, в момента съм с Xperia P и останах доста доволен от нея. Та гласът ми е за Sony-то, пък и като дизайн е доста по-красив от HTC-то.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Назад към Други