komara00 написа:Здравейте! Кои наколенки са по-добри и по-удобни според вас? http://velocity.bg/index.php?route=product/product&path=90_115&product_id=442 или тези http://www.bikescenter-bg.com/index.php/step.module_action/modname.pricelist/modaction.details/product.2614/product_cat.453/lang.2 ? Също така как да избера размер? Просто ще ги поръчвам он-лайн и няма да мога да пробвам. Ако някой знае какво трябва да измеря да напише.![]()
raptor1987 написа:Здравейте, струва ли си да си взема тези спирачки, да им продам дисковете и да си купя такива, като за моите(с 6 болта) главини?(кога, и на какви цени ще стане това)
Струва ли си цялата тази гимнастика, или пък да се насоча към моделите на Quad, примерно Nano lite, Rapide или Dime Pro ?
Може да предложите и други модели, бюджета е около 150лв. за една спирачка.
Карам XC, AM и градско.
raptor1987 написа:Здравейте, струва ли си да си взема тези спирачки, да им продам дисковете и да си купя такива, като за моите(с 6 болта) главини?(кога, и на какви цени ще стане това)
Струва ли си цялата тази гимнастика, или пък да се насоча към моделите на Quad, примерно Nano lite, Rapide или Dime Pro ?
Може да предложите и други модели, бюджета е около 150лв. за една спирачка.
Карам XC, AM и градско.

natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:Болт можеш да закупиш от магазин за крепежни елементи или железария
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:От къде мога да си намеря нов/и?
пита - казвам му , можеше без минуси ама..
radeviq написа:Здравейте, имам два въпроса.
Липсва ми единия от тези 2 болта оградени на снимката (мисля, че имам дългия, но късия го е хванала липсата). От къде мога да си намеря нов/и?
Колко горе долу струва скъсяване на маркуч, на хидравлика (Shimano M596)?

joropc написа:Някой може ли да ми припомни кой беше този сайт, в който има логата и фирмените знаци на бая от известните световни фирми, като всичко е във векторен формат.Нещо не го намирам...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
unsigner написа:Защо дисковете на спирачките са толкова къдрави? само за красота ли?
От функционална гледна точка би трябвало да са идеално кръгли, и на колите като че ли са такива.
unsigner написа:Защо дисковете на спирачките са толкова къдрави? само за красота ли?
От функционална гледна точка би трябвало да са идеално кръгли, и на колите като че ли са такива.
joropc написа:Някой може ли да ми припомни кой беше този сайт, в който има логата и фирмените знаци на бая от известните световни фирми, като всичко е във векторен формат.Нещо не го намирам...
iFkata написа:Как да намаля хода на Rock Shox Domain 318. Знам че с U-Turn просто на коя страна въртя или от какви движения се нуждае. Целта ми е от 160 мм на 150 мм ?
damadzhana написа:iFkata написа:Как да намаля хода на Rock Shox Domain 318. Знам че с U-Turn просто на коя страна въртя или от какви движения се нуждае. Целта ми е от 160 мм на 150 мм ?
По часовниковата стрелка се намаля хода, а обратно на часовниковата се вдига. И аз съм с ю-търн (евентуално ако имаш някакви съмнения).
iFkata написа:damadzhana написа:iFkata написа:Как да намаля хода на Rock Shox Domain 318. Знам че с U-Turn просто на коя страна въртя или от какви движения се нуждае. Целта ми е от 160 мм на 150 мм ?
По часовниковата стрелка се намаля хода, а обратно на часовниковата се вдига. И аз съм с ю-търн (евентуално ако имаш някакви съмнения).
Принципно, трябва ли да издаде някакъв звук, когато се намали с пожеланото. ? А стеншъните влизат с колкото си ги настроил и си остават така нали ?
psixopat написа:joropc написа:Някой може ли да ми припомни кой беше този сайт, в който има логата и фирмените знаци на бая от известните световни фирми, като всичко е във векторен формат.Нещо не го намирам...
Жоро за http://www.brandsoftheworld.com/ ли става въпрос.

ABSOLUT написа:@komara00, ако натиснеш силно И има нещо твърдо и добре уплътняващо между накладките за да не мърдат изобщо (като пластмаса например), а не картон или нещо меко, ще се създаде достатъчно налягане и ще се види дали тече или омазнява някъде. Но по-важното нещо изискващо вниманието ти е друго, дали няма въздух в спирачката. Когато има въздух, хода на лостчето е по-голям, тъй като въздуха се свива много повече от спирачната течност. Обаче хода на лостчето се преценява най-добре когато то е монтирано на кормилото, там може да видиш колко се приближават. Когато само държиш лостчето и го натискаш може да се заблудиш колко му е хода. Съветвам те да си носиш кормило или нещо друго със сходен диаметър и да го нанижеш на него за да прецениш колко се движи. Успех с покупката
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 179 госта