Темата е колкото шеговита толкова и сериозна и затова го постнах тук - гледам, темата за чуковете се позчерпа, па и Любо чука отдавна му свиха сърмите некви келеши та...
taurus13 написа:...да ми чупят дерайльорите разни клечки
edinmilion написа:Ъъ, такова - в предишната тема с хвойната, предложих дерайльор гард. Ама след това видео мисля, че си само за вътрешни скорости![]()
Иначе попиля с коментарите, това е най-гледания дерайльор у ютуб, дори ще си пусна пак
п.п. Курбел, курбел, десен курбел,
заден дерайльор
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
veskoz написа:Назад във времето имах такъв велосипед и сега се сетих за гнусния предпазител за изпадане на веригата. Хрумна ми, че би свършил работа и в клечковия случай.![]()
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
EccentricMOTION написа:Рамките с качествени уши и качествени дерайльори не се нуждаят от "Stickguard" (клечкопредпазител), иначе до сега да го бяха измислили :-)
Опции имаш - антиухотрошач или гард за дерайльор(като на детските велосипеди).
marsa написа:Какъв е този карбонов шит - дерайльородъждобран ли, що ли? Да не е спойлер?
marsa написа:Какъв е този карбонов шит - дерайльородъждобран ли, що ли? Да не е спойлер?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 384 госта