BurNiNg_IcE написа:Не ми каза нещо ново, въпроса е как си излиза от friendzone-a
BurNiNg_IcE написа:Не ми каза нещо ново, въпроса е как си излиза от friendzone-a
boriss13 написа:Аре одете си у темата за лИбоффтЪ!!!
Кво спамите тук!
dob111 написа:Аз пък взех, че се влюбих.
Новата ми любов се казва RAM XC.ONE 29. За съжаление, любовта човешка си иска цената...Засега само ще се гледаме с нея.
Esoteric написа:някой познава ли се тук - http://goo.gl/i4Rve ?
Ozzie написа:spam-ерчета
не можете да ги направите 11000 до утре сутрин
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Ozzie написа:глупости, 'сичките вЪуБичЪм, някой повече
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
Ако всичко това е било без да си бил груб и т.н. - описанието, което си дал е точно, мацката ти е направила услуга. А ся си представи всичките тия кучкински номера на n-та степен, ако не дай си боже ти стане гадже т'ва...BurNiNg_IcE написа:Спрях от 2 дни всякакви видове чат и комуникация с нея, само тя мен ме търсеше, но и отговарях с 2-3 думи на всичко, един вид все едно не ми пука иииииии сутринта влизам у сурат тефтера и гледам, че вече не ми е в приятели![]()
Малка пикла..
Antares написа:Познавам няколко шосейни колоездача и това не е за никой от тях... Едва ли някой нормално функциониращ шосейкаджия би дал толкова пари за нещо такова.
Antares написа:Ако всичко това е било без да си бил груб и т.н. - описанието, което си дал е точно, мацката ти е направила услуга. А ся си представи всичките тия кучкински номера на n-та степен, ако не дай си боже ти стане гадже т'ва...BurNiNg_IcE написа:Спрях от 2 дни всякакви видове чат и комуникация с нея, само тя мен ме търсеше, но и отговарях с 2-3 думи на всичко, един вид все едно не ми пука иииииии сутринта влизам у сурат тефтера и гледам, че вече не ми е в приятели![]()
Малка пикла..
Ozzie написа:Fanatico написа:Еми да бе, ама търсих адрес.
Има телефони, звъниш, питаш и получаваш каквото ти трябва.
Fanatico написа:Ozzie написа:Fanatico написа:Еми да бе, ама търсих адрес.
Има телефони, звъниш, питаш и получаваш каквото ти трябва.
Е да, ама като не ми се чака..
Ако бях звъннал посред нощ, сигурно щяха да ми кажат къде се намира майка ми или какво биха правили с нея..
Zdrasti kolega za shok daljinata e 200 mm hoda 80 mm no ako slojish oshte po meka projina moje da pravi i botom out
Само не ми звънни че жена ми не знае за тия работи
nick7120 написа:поне за моите нужди (агресивен XC и лек АМ)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта