aiako написа:Имам един въпрос, с каква грес си правите ревизията на главините? Пробвал съм с 4 различни до сега и с никоя от тях не вървят така гладко , като например с тази на Шимано която е заводска.
aiako написа:Имам един въпрос, с каква грес си правите ревизията на главините? Пробвал съм с 4 различни до сега и с никоя от тях не вървят така гладко , като например с тази на Шимано която е заводска.
aiako написа:Ей,ще кажеш че вашите главини и на свинска мас работят. А вместо да се заяждате, някое мнение, така по-ползотворно като например какво бъркам не можете ли да дадете ?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
did написа:aiako написа:Имам един въпрос, с каква грес си правите ревизията на главините? Пробвал съм с 4 различни до сега и с никоя от тях не вървят така гладко , като например с тази на Шимано която е заводска.
Превеждам:
Отворих си главините за "ревизия" и оттогава не мога кадърно да си ги регулирам. Оправдавам се с греста, понеже за друго не се сещам.
yohan написа:Абе did ти си бил голем полиглот бе.Сигурно работиш в БАН,щом си такъв разбирач
dorbitan написа:Аз си ползвам грес на Prista Oil зелена на цвят, мисля че е калциева. Доста е тънка и не е лепкава пък с на доста добра цена на фона на спец. греси. Имам една кутия от 1кг и го ползвам вече с години на повече от 5 колела.
damadzhana написа:Най-масово използваните греси са калциева, литиева и графитна. Как да ги разпознаеш:
...
калциевата е непрозрачна (има я в най-различни цветове)
литиевата е прозрачна (пак в различни цветове)
did написа:damadzhana написа:Най-масово използваните греси са калциева, литиева и графитна. Как да ги разпознаеш:
...
калциевата е непрозрачна (има я в най-различни цветове)
литиевата е прозрачна (пак в различни цветове)
Глупости!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта