PtD написа:nick7120 написа:поне за моите нужди (агресивен XC и лек АМ)
При положение, че АМ по дефиниция е агресивно ХС, какво ли значи горната комбинация?
Нещо като розово, ама не точно розово а около розово...

PtD написа:nick7120 написа:поне за моите нужди (агресивен XC и лек АМ)
При положение, че АМ по дефиниция е агресивно ХС, какво ли значи горната комбинация?
BiKeR98 написа:здравейте продавам рамка не знам модел и марка купих я да зглобявам колело но се отказах и така седи в нас купувах я за много пари не помна точно колко бяха някаде към 400 или нещо такова нямам други части към нея само рамканеква много здрава е мисля че беше duncon cocker не съм сигурен но нещо такова беше
ето снимки :
цена по договарянечакам вашите оферти
намира се в софия пътува с еконтзаконтакти с мен на лс или скайп kaloyan8867
Ozzie написа:Дали накрая ще се намери някой да я сглоби тази рамка най- сетне? Вече не помня колко години само сменя собствениците си...
uBaH написа:Много е грозна, иначе щях да си сглобя четвърти велосипед, ей така, за спорта
uBaH написа:Ако си спомням правилно, не само собствениците си сменя, ами и цвета![]()
boriss13 написа:Козер-а е с бяла такава.
Sorry to far
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
boriss13 написа:Мисля, че няма да го спре!На мен някой ми плющи минуси на последните няколко мнения тук, ама не се отказвам...
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
exiteyes написа:Хе-хее, какъв стабилен снежец си вали навън..
iFkata написа:exiteyes написа:Хе-хее, какъв стабилен снежец си вали навън..
Кой град ?
Потребители, разглеждащи този форум: Alexi и 2 госта