XaCkBuTukC написа:Чудя се .. това струва ли си... ? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-223 ... _23020.htm
колко е устойчиво ... и дали ще ме изкара дълго(3,4 месеца ми стигат)
85 кг
Освен проблем в ОС, може и спойката на порта да се е разлепила от платката и да не прави контакт постоянно (в случай, че е ползвана доста). Естествено може и да е дала фира вече.prokalnatiq написа:Имам едно въпросче. Имам проблем с една флашка. Като я сложа в компютъра или не я засича (не излиза изобщо в My Computer), или започва да инсталира уж драйверите й, но после изписва fail... Имам 1 много важен файл в нея, и питам има ли начин да го измъкна аз, без намеса на професионалисти.
, колелото си
.
prokalnatiq написа:Явно е дала фира, на 3 други компютъра не тръгва.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне

Аз имам много категоричен отговор - освен ако не си сигурен, че скоро ще ти потрябва - пускай го. Цял живот съм свидетел как хора около мен се затрупват с неща, които никога няма да ползват и реално живеят в склад основно от боклуци. По принцип от известно време съм се зарекъл, че няма да водя такъв типично български начин на живот, но редовно се хващам да си изневерявам на заканата. Ето, че вчера се замислих когато колега ме пита имам ли гума за продаване, а аз държа 4 комплекта (говоря само за мтб, другите не ги броя), пък карам байково от дъжд на вятър.Ozzie написа:Въпрос с повишена трудност (кара ви да се чешете там където не ви сърби) - да пускам ли старото кормило Race Face Ride за продажба или да не го пускам?
, колелото си
.iFkata написа:Еми зависи дали имаш нужда от пари и то дали е спешна, излишно ли ти е и т.н, ако го пуснеш може да има интерес и да се отървеш от него и да вкараш някой лев в джоба.
marsa написа:Аз имам много категоричен отговор - освен ако не си сигурен, че скоро ще ти потрябва - пускай го.
, колелото си
.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
, колелото си
.taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
iFkata написа:Shimano Zee са куха ос нали ?
star написа:iFkata написа:Shimano Zee са куха ос нали ?
да..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта