За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте , някой знае ли във Варна къде се продават светлоотразителни стикери да сложа на велосипеда на хлапето. Предполагам че и на други ще е полезно
Имам едно парче светлоотразителна лента, около 90 см. дълго и 5 см. широко. Ако мислиш, че ще ти свърши работа, мога да се разделя с 20-25 см. което предполагам би стигнало за изпълнение на замисъла. Ако си съгласен, пиши на лично съобщение.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Купувал СЪМ от Микро Асу. Имат магазини и във Варна http://microasu.com/Contacts1.htm Пише, че имат светлоотразително фолио в 6 цвята, доколкото си спомням: бяло, жълто, червено, черно, кафяво ... Аз си бях облепил ботушите на вилката + ленти на задния триъгълник, седалковата тръба и курбелите.
Благодаря на всички ,взех си едно парче светлоотразително фолио от Микро Асу. Оказа се че имат доста цветове а даже и фосфоресциращо фолио. Оценявам това че Ozzie ми предложи да взема от него ,но не обичам да муфтя и това беше краен вариант.