OXUS написа:Някой може ли да снима новото кросче Euphoria и да качи снимка тук? Ще му бъда много благодарен!
OXUS написа:Знам, че не се продава, обявили са месец Май някога. Снимките от сайта ми изглеждат някак нереални, за това искам да го видя на обикновена снимка, а пък магазина в Младост ми е твърде далече, за да ида.
KrK написа:Продават се рамки от ГРХ серията - 86 лв.
kobso1245 написа:Благодарско на отзовалите се. Директно утре отивам и ако имат размери я взимам.
magnumz написа:kobso1245 написа:Благодарско на отзовалите се. Директно утре отивам и ако имат размери я взимам.
Няма да имат. НА мен ми я поръчваха от Монтана и чаках няколко дена докато пристигне в София. После ми я пратиха от София по куриер. Казаха ми, че по принцип се плаща капаро и че не държат рамки там ами ги поръчват от Монтана
giorgo написа:Здравейте на всички!
Да ви се похваля, купих си GRX8 от магазина на Бул. В Левски за 650 лв. Там е на промоция до края на март.
adm1 написа:Все си мисля, че 927 за 750лв. най си заслужава.
OXUS написа:giorgo написа:Здравейте на всички!
Да ви се похваля, купих си GRX8 от магазина на Бул. В Левски за 650 лв. Там е на промоция до края на март.
Честито и много хубави моменти с него!!!
unsigner написа:adm1 написа:Все си мисля, че 927 за 750лв. най си заслужава.
Има ли вече обявена цена в промоция? Над 800 трябва да е, ако се съди по другите промоции дотук.
Но и аз към него съм се насочил, да :-)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 354 госта