. ( fiderota написа:Здраве75735.jpg?r=0[/img]
FoXeRn написа:Някой може ли да предложи хубави ръкавици до 35лв. ? И да не са отрязани
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:купих си преди около 3 дни avid elixir 5 но ми прави впечатление че накладките опират в прав ротор,просто така са се свили буталата ,че опира леко и на двете накладки.Имам приятел с 2 такива спирачки , и неговите опират , при всички еликсир 5-ци ли е така ?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
MaRRty. написа:Някой да знае колко горе-долу е дълга бронята на задна механична спирачка ?

xcrider написа:Търси грип рамка, и 500 гр отлитат, като геометрията остава 1:1.
Нещо да не си набил криво чашките или crown race-a?
5-10лв е нормална цена, зависи от проблемите.zoltek написа:Колко долу-горе средно струва изправяне на капла?
, колелото си
.raptor1987 написа:Накой има ли телефона на "Велоизкуство", че нещо сайта не им работи?
raptor1987 написа:Накой има ли телефона на "Велоизкуство", че нещо сайта не им работи?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 133 госта