bocky написа:Аз хубаво имам три щангички ама защо нямам три ръце

bocky написа:Аз хубаво имам три щангички ама защо нямам три ръце

vpravov написа:...Ама на този Вожд му пожелавам до живот да не му избягат някой насекоми от някой места, че може и земята да си забави въртенето!

vpravov написа:-Ами няма лидер! Имаше един, ама го изгонихме!
Alpina написа:Трагикомичното е самозаблудата, че когато отрежат главата на "ламята" ще си решат проблема. Скоро от тялото ще поникнат нови няколко глави и то ще трябва се бори с това дЕка го дърпат в няколко посоки.
vpravov написа:@PtD - Лидери си има и хубавото е, че са по вкуса на всички.
Alpina написа:Честито и успех в доказано провалящата се система
Alpina написа:Га резнахте главата, га пораснаха новите...
Алпина написа:Ламя на стероиди ...

Alpina написа:Жалко е че глупостите от преди време се оказаха реалност, но някои хора им е под височкото самочувствие да си признаят колко по детски наивно за пореден път тръгват с рогцата напред.
kvelikov написа:.... но повече обичам себе си и да карам колело.

TheAnimal написа:Чакам момента, в който Софи ще изреве, що му преебавате темата.
Antares написа:Някой добър човек може ли да ми обясни за какво иде реч ...

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Antares написа:Някой добър човек може ли да ми обясни за какво иде реч (може и на ЛС), че нещо на нова карикатура ми намирисва

taurus13 написа:...и не стойте толкова у този форум, че води до промяна на мисленето към лошо....
taurus13 написа:след като групата ни си водеше доста затворен живот
... Без да стигате до социализъм обаче (препоръка)... Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта