Mнение за това колело

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Mнение за това колело

Мнениеот keremitko » Чет Апр 11, 2013 7:57 pm

Попаднах на един Scott higt octane който се продава цял... от София е някой може да го знае (аз съм от СтЗ) и искам някакво мнение да ми дадете дали си струва? Цената за която ми го продават е 1000лв. и има заварка на рамката до курбелите (вижда се на снимките). Ето ги и тях: http://nikolai9105.snimka.bg/hobby/scott.744745 . Всяко мнение и съвет ще са ми от помощ :)
keremitko

Рейтинг: 1082

Re: Mнение за това колело

Мнениеот hrisko » Чет Апр 11, 2013 8:12 pm

абе за 1000 лв. според мен цената е приемлива , пък и като гледам състоянието на колелото със сигурност ще падне още ... бих те посъветвал да проучиш хубаво колелото , неща като предимства и недостатъци , освен това разпитай притежателя му как е карано и как се е грижел за него ( имам предвид редовни профилактики , редовни смазвания и т.н. ) Успех ! :beer:

П.С. макар че за тея пари може да си вземеш един много по-добър твърдак , било то и 2-ра ръка ( има много запазени ) , но ако си решил твърдо за нещо меко няма да те разубеждавам , защото наистина разликата е огромна !
hrisko

Рейтинг: 990

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд