natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:вилките xcr 011 и duro dj D с еднаква ширина на стрежена ли са ?
jel написа:Как се маха колелото от такава вилка:
http://actionwheels.com/images/library/ ... r_10_z.jpg
Развивам гайката, махам оста и коничните елемнти от двете страни и остава черната тръбичка.
Въпросната тръбичка има цепнатина по цяла дължина и предполагам че трябва да се стисне и изкара в едната посока.
Моля все пак ако ми кажете със сигурност как става най-лесно и с какъв инструмент.
dannybabbev написа:Хора моля ви се кайете ми какво е оувърсайз вилка и каква е разликата от нормалната
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

, колелото си
.PRobably написа:Има чашки за намаляване на челния ъгъл,а има ли такива за увеличаване? Идеята е като се забие на клаймър 300мм вилка челния да е малко по-нормален.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
marsa написа:Имам нужда от конкретен отговор - Какви са начините да се стигне до Алеко с обществен транспорт (от пешеходец без велосипед) утре? Съществува ли линия 66? Има ли маршрутка и кой номер? Моля за сигурна актуална информация (не почерпена от интернет).
MIKEY MOUSE написа:Можете ли да ми кажете продават ли се /и къде/ само оси /кухи ,естествено/ с конуси за задни главини -Шимано- на шлици!
Благодаря Ви!
В България мисля че освен този кит на Weldtite няма да намериш друго по магазините. Има минимална вероятност да го приспособиш за някоя главина Шимано.MIKEY MOUSE написа:Можете ли да ми кажете продават ли се /и къде/ само оси /кухи ,естествено/ с конуси за задни главини -Шимано- на шлици!
Благодаря Ви!
, колелото си
.exiteyes написа:Някакви наблюдения над накладките на IceStop за Avid Elixir 5? Трябват ми накладки, а и ще поръчвам от онлайн магазин, откъдето ще си напазарувам и други неща та ми излязоха и тези като вариант.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно

BIKERPRO написа:BIKERPRO написа:купих си преди около 3 дни avid elixir 5 но ми прави впечатление че накладките опират в прав ротор,просто така са се свили буталата ,че опира леко и на двете накладки.Имам приятел с 2 такива спирачки , и неговите опират , при всички еликсир 5-ци ли е така ?
Ехоооо еликсирите...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 134 госта