Модератор: Модератори в пазара
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:iioorrddaann -не пих купил повече нещо от него , или moncata
DeluxDH - timewaster,щях да купя спирачката,но колегата ме изпревари и ето резултата :ilmaz написа:DeluxDH
Според мен е изключително некоректен продаде и хидравлична спирчка Avid Elixir 5 която уж била в перфектно техническо състояние и я продавал от името на приятел още при първото монтиране и ползване на спирачката маслото изби през маркуча занесох я в сервиз поправиха проблема обезъздушиха я и пак същия проблем и така 3 пъти ,не вярвам в сервиза да са некадърни понеже ми обслужват предната която пак е същия модел.Искам да му върна спирачката и да си получа парите никакъв отговор поне да беше да ми каже в началото че има проблем а не да ме лъже и подвежда, че е технически изправна и перфектна и я продава от името на приятел .![]()
![]()
madurttoo -коректен, всичко беше перфектно,точно както го описа
ilmaz написа:за DeluxDH добре наистина спирачката може да е на приятел ,но защо тогава го подкрепяш в това че е технически изправна без да е пробвана така или иначе знам че няма да си върна парите добре ти може да си коректен продавач но поне като си коректен да беше ми казал има проблем а не да разбера впоследствие това
andycu написа:xtrend32 Писа ми като купувач, след като беше пратена частта, стана посредник, много отзивчив в чата, ама нищо не се случи.
Резултатът: С такса натам-обратно назад, няколко разкарвания до Еконт и седмица чакане.
Първо не ме уведоми, че е посредник от самото начало(ако е било така от самото начало) и второ, макар че му казах ако има проблем да пише и пратката беше с преглед(а имаше и коментар по цената), така и не получих точен отговор дали ще се взима или не. Дано да се получават по-добре бъдещите му сделки.
П.С: Поне дерайльорът видя свят.
xtrend32 написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта