Модификация на Шок

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Модификация на Шок

Мнениеот stz_dalaka » Сря Апр 17, 2013 9:22 pm

Имам един X-Fusion ,но естествено го прецаках и трябва да се напомпа..въпросът ми е дали и как ще стане с вентил (мислих да търся от вилка с въздух :idea: ).Чувал съм,че и други хора са го правили :nuts: :beer:
stz_dalaka

Рейтинг: 1175

Re: Модификация на Шок

Мнениеот outfaced » Сря Апр 17, 2013 9:50 pm

Тва човек и боб да хвърля, пак не може да разбере къв ти е проблема ... :dontknow:
Да се беше опитал да го обясниш нормално ли ... какъв шок, какво си прецакал, къв винтил - кви 5 лева и за какво ти е вилка в цялата схема аджеба :eek3:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Re: Модификация на Шок

Мнениеот stz_dalaka » Чет Апр 18, 2013 12:18 am

Имам Такъв шок. Обаче се е появил някакъв проблем и ми казаха,че ще се оправи ако му сложа вентил да се напомпва -- и идеята е да изглежда по Toзи начин.Въпроса ми е дали наистина става и ако да какъв трябва да е вентила -като на вилки и шокове /примерно такъв от снимката/ Изображение
,или някакъв друг :dontknow: Дано да съм успял да задам въпроса по-разбираемо :beer:
stz_dalaka

Рейтинг: 1175

Назад към Веломеханик