и за възможността да си поизтъркам страничния грайфер днес
 и за възможността да си поизтъркам страничния грайфер днес 

. Позакачих и тоя път разни неща. Следя ви
 . Позакачих и тоя път разни неща. Следя ви   

Таз седмица пак четвъртък се очертава първото сносно време, мисля да не пропускам
  Таз седмица пак четвъртък се очертава първото сносно време, мисля да не пропускам  

mariko написа:Дали за начинаещи като мен, които са пропуснали всички предишни упражнения ще е твърде трудно да наваксат вече?

mariko написа:Не трябваше ли да има днес "завиване"?
за днес иде реч, ама като видиш часа, в който е пуснат . . . PtD с тоя навик да пише след полунощ . . . следващия път не "утре", а дата и часPtD написа:Утре в 19:00 на същото място, ако не вали.

, защото имам навик да обядвам около 1300, и се получава
 , защото имам навик да обядвам около 1300, и се получава   докато стигна до езерото.
  докато стигна до езерото.  

там съм
  там съм  

Admin написа:Не си пропуснал, днес не е имало. Утре, 14 април, мисля да се поупражняваме малко, стига да не вали, разбира се.
15:00 ч на обичайното място при езерото с лилиите - да използваме най-топлите часове от деня.

, колелото си
, колелото си  .
.

Admin написа:Мисля, че има начин да се абонираш за темата, включително и да получаваш известия на мейла за нови отговори в нея.
Най-долу, под отговорите, е линка за абониране.

На Витоша вече няма сняг, не е мокро има доста приятни пътечки.
  На Витоша вече няма сняг, не е мокро има доста приятни пътечки.

PtD написа:Eзерце с лилии.

jd написа:Ще мина да ви видя след работа (без велосипед за съжаление)... но за сметка на това за по бира

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта