Можеш да си вземеш подобни комбинирани команди:magnumz написа:Имам така желанието за махна ревошифтовете, но не намирам палцови за 7х3... Проблем ли е да се сложи 8мица команда за седмица касета? Няма да се използва 8мата предавка или дърпането ще е различно и няма да стане?
, колелото си
.star написа:Някой може ли да ми каже нещо повече за marzocchi 66rc 2005?Какви са най-срещаните проблеми и за какво да внимавам при покупката(втора ръка).
Благодаря предварително!!
marsa написа:Можеш да си вземеш подобни комбинирани команди:magnumz написа:Имам така желанието за махна ревошифтовете, но не намирам палцови за 7х3... Проблем ли е да се сложи 8мица команда за седмица касета? Няма да се използва 8мата предавка или дърпането ще е различно и няма да стане?
http://bikescenter.bg/#/product/?menuId ... 561&page=1 (ако не те притеснява, че ще са едно цяло със спирачните лостчета)
Иначе разликата в отстоянието между 7 и 8 скорости на Shimano/Sram е 0.2мм на предавка, което прави общо 1,2мм натрупана грешка за цялата касета. Оптималмният вариант е да настроиш дерайльора идеално на 4-то венче и ще ти се натрупва грешка по 0,6мм в двете крайни позиции, което не е фатално, ще може да се ползва, но превключването няма да е особено "мазно", ако ме разбираш. Ще работи.
star написа:star написа:Някой може ли да ми каже нещо повече за marzocchi 66rc 2005?Какви са най-срещаните проблеми и за какво да внимавам при покупката(втора ръка).
Благодаря предварително!!
Някой?

theedd написа:Някой да работи в Бизнес парк-а и да ходи на работа там с велосипеда си? Какво е нивото на сигурност и мислите ли, че рискът от кражба е по-малък там?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:за да се сложи водач на средното,трябва ли да се сваля от рамката и да се завива на ново с водача,или се набива в стърчащата част на средното ? (водача е truvativ boxguide,ще се слага на С1 pro (с обикновено средно)
)
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
sa6in написа:Ще има ли някаква опастност ако сложа ротор 180/185 с хидравлика шимано деоре на драг ц1 14,5 ?
downhillerbulgaria написа:Няма да е проблем, поне за zx1, според мен, имам личен опит с нея и само трябжа да си земеш резервни върешни гуми.(за всеки случей).
dandumtb написа:Искам да питам терминът ,,Предна команда" означава команда за декланшора,а задна команда,команда за обтегача нали така ?![]()
Ще съм наистина благодарен на бърз и точен отговор.
autosvet написа:То зоренето не зависи толкова от велосипеда колкото от теб . Препоръчвам ти да смениш гумите с такива за асфалт и да се подготвиш с най-важните резервни части.
autosvet написа:За мен е несериозно да сложиш на колело за 350лв гуми за 170. Въобще ако ще караш предимно асфалт защо не помислиш за нещо хибридно 28 цолово. Гуми има дето ще ти свършат работа и по 30лв за бройка.
Pepipanev написа:Здравейте,
Интересувам се, дали може да ползвам този заден дерайльор Shimano XT RD-M773-10 SGS, с 9 скоростна касета 11-34 зъба и верига също за 9 скорости.
Благодаря Ви предварително!
djenkov написа:Оу, сега се присетих нещо. Когато си купя колелото от електронен магазин, разглобено ли ще го получа, защото не виждам как ще го пратят цяло с тия габарити? И ако го получа разглобено горе долу колко ще ми вземат от някой сервиз да ми го зглобят?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 76 госта