Моята най-неприятна травма беше, когато крака ми се изплъзна и пиновете ми се забиха в крака 
outfaced написа:Само гледайте да не се възгордявате много от това колко "мъжки" падате. Все пак по-мъжко си остава да не се пада

Ама щом си започнал да се занимаваш с тоя спорт всеки е бил пределно ясно , че травми ще има ! Но както казахте ако нямате намерения да ставате професионалисти и да ви дават пари и то много пари да карате на ръба и след това ако се потрошите да ви дадат още пари , за да ви оправят и то качествено ... няма смисъл сега да се правим на голямата работа да караме като луди , или някои да си каже " абе гледай ся как добре карам и ще се пускам все едно карам на Red Bull Rampage "и после в болницата не може да си каже името . Тъй че аз съм на мнение - карай си за кеф и be happy ! Лошото е, че въпросния келеш може години по-късно да почне да осъзнава какво всъщност са му коствали въпросните травми и прибързаното връщане към спорта...PRobably написа:Кофтито обаче е,че за да му дойде акъл в главата на един келеш,нещо такова трябва да му се случи.
PRobably написа:Тъпото е,че понякога така се получават нещата,че изгаряш,независимо дали си внимавал или не.Не вярвам да има някой толкова откачил,че да тръгне надолу с нагласата да го изнасят с носилка...
Suspect написа:Бла-бла, бла
Suspect написа:С копане на градини и цепене на дърва не знам как някой може да направи големи ръце и гръб.
PtD написа:Де да идваше акълът навреме...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта