от screamBoy » Вто Май 07, 2013 12:46 pm
преди години като излезе Аполото на Спринт и беше перфектно колело, просто нямаше такова друго в България ... 2 години докато другите го настигнат ... а Спринт изкараха Ексел, което беше незнайно как още по-перфектно от Аполото, с едни специални форми за тръбите ... Аполото си остана супер здраво, смислено и читаво колело, но тъй като разликата с Ексела беше повече козметична и Ексела нямаше шанс, понеже много хора бяха доволни от Аполото и не смееха да се хвърлят на Ексел понеже е ново, Спринт ги разделиха и прекръстиха Аполо на Аполон и го направиха с по-евтини части, за да остане на това ниво другото колело - Ексел. Сигурно не сте чували за тоя модел на Спринт, докато Аполон се предлага и до днес.
Смисъла на разказа е, че днес видях тази Еуфория на живо и е много ок; напомня ми на Спринт Ексел ... сигурно ще има същата съдба - прекрасно колело за прекрасни пари но понеже е твърде прекрасно а производителите правят нещата куци, така че да си купи човек най-малко куцото нещо и после да посмени малко неща та тия прекрасните рядко се предлагат дълго.
Вече достатъчно дълго карам за да съм убеден до степен всеки път това ми гледище само да се потвърждава - най-добре е да се вземе това което те грабва ... дали ще е колело, храна в супера, мацка на купона или нещо друго е все тая ... просто има най-голяма разлика между това аз да се чуствам перфектно и спокоен и маса хепи и това да съм се водил по ума си и да съм избрал някви характеристики, но да ми е харесвало по-малко.
Идеята ми е, че Крос Еуфория е много ок. Нямам реална представа дали е по-здрава рамката, дали са по-хубави частите, нито дори дали ми е удобно. Просто ми харесва.
Сега е сезона на купуването и всички магазини са отворени: отиваш, виждаш и така. Това колело няма да живее само по снимки във фейсбука ми ще го караш, ако не се поогледате предварително може и после да не се гледате много ^___^
Видях и един доста подобен Драг,просто го видях и нищо друго не съм му гледал специално, при Нина точно до вратата. Но той още си нямаше ездач и не беше така зареден с настроение.
Пост свободен от семантични грешки