някаква идея?zafirovi849 написа:Моя въпрос е:Как се нарича часта (преходник,планка) между рамката и шока?
Става въпрос за това http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2902/14419804415578164011367868194f6KX48wWNpMP1WVVpKIV.JPG

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:Веригата нова ли е?

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:По-скоро проблема е или в настройка на дерайльора или в разтеглянето на веригата. Ако настройването не помага- нова верига. Обикновено се сменят в комплект верига и венци.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:Някой има ли представа от къде мога да купя или поръчам
семеринги за вилка rst rapid elite?
dandumtb написа:Кой беше човекът,който правеше поръчки от Chainreactioncycles.com ?
raptor1987 написа:Взех си спирачки deore м596, които идват с резинни накладки и дискове RT66, които са за метални накладки.
Ще им стане ли нещо на дисковете ако ги карам с резинни докато се изхабят и си взема метални?
vasil_3000 написа:Байка ми е cross grx8.Чудя се дали отзад ще ми стане ротор 203мм

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 91 госта