Въпрос за дисаги

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за дисаги

Мнениеот Станко » Пет Май 03, 2013 9:51 am

Трябват ми някакви дисаги за велосипеда. Не искам нещо обемисто, туристическо, няма да ходя на походи. Трябва ми нещо колкото да прибера няколко продукта от магазина или да си сложа храна за работа. Велосипеда е туристически и багажника е пригоден за дисаги. Добре е обаче да са непромокаеми .
Станко

Рейтинг: 1200

Re: Въпрос за дисаги

Мнениеот autosvet » Пет Май 03, 2013 5:32 pm

За толкова малко неща ползавй раница. Ако те дразни да я носиш просто я вържи за багажника с два ластика като я напълниш. За града е по-доброто решение според мен.
Аватар
autosvet

Рейтинг: 1440

Мнениеот tonyfireman » Пет Май 03, 2013 8:05 pm

next,
и мен ме интересува мнение на ползвали такива аксесоари.
мнението над моето не струва, да чуем останалите.
Поздрави!
Конституция на Република България
Чл. 36.
(1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.
Аватар
tonyfireman

Мнениеот autosvet » Пет Май 03, 2013 9:15 pm

Е кое не му струва? Имам и дисаги, и багажник и няколко раници от 10 та до 65 литра. Ползвал съм ги всичките. Дисаги от 10 литра няма да намери или поне не толкова удобни. Има едни чантички които се закачат на багажника отгоре и после стават и на чанта за през рамо. И всичко това лесно се заменя с една обикновена 20 литрова раница за която си вземаш едно покривало за раници за момента в който вали.
Аватар
autosvet

Рейтинг: 1440

Мнениеот mariko » Пон Май 06, 2013 7:42 am

autosvet написа:За толкова малко неща ползавй раница. Ако те дразни да я носиш просто я вържи за багажника с два ластика като я напълниш. За града е по-доброто решение според мен.

Точно така си е.
Иначе, ако държиш да не си с раница, просто можеш да си вземеш някакви дисаги, които да ти пасват на багажника- т.е. да не ги риташ отзад с петата докато въртиш. Мен лично обаче дисагите ме дразнят и ги нося само ако ходя на дълъг преход из планината и съм с много багаж.
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот Станко » Вто Май 07, 2013 10:09 pm

Раници имам, но не стига че дразнят ами и запотяват. Идеята ми беше за нещо просто, като две свързани чанти и да ги захващам само с щипката на багажника.
Станко

Назад към Продукти за крос-кънтри