Като го е поръчал и не му харесва - да си го връща в 7 дневен срок, или да не го прави, но да не се оплаква.xcrider написа:Какъв магазин - поръчал го е.
marsa написа:Извинявам се, но изказвания от сорта на "от колело за 1000лв очаквах...", ми звучат като "от телевизор за 1000 очаквах, че върви с вграден кабелно-сателитно-атомен-протонно-хигсбозонен пожизнен безплатен абоманент".
bobino написа:Днес най-накрая взех новото си колело EUPHORIA G27 и съм в еуфория да,като малко дете му се радвах!Реални и обективни впечатления ще споделя друг път просто щото сега наистина всичко ме кефи много а и като покарам малко в планината днес само 10 км градско!
mrav4o написа:Най-накрая открих малко информация и отзев за Еуфорията - http://www.bike-advisor.com/reviews/cro ... -2013.html като цяло колелото и уникално за тези пари ,единственото лошо е теглото - 15кг ,но ще го преживея
cdrecordable написа:Страмно как са го направили 15 кила като 924 с същите чарколи почти е 13. Вземаите 29 ки. Осезаема е разликата а 27.5 не е голяма разликата от 26ца. Вече месец каеам 924 ка и оня ден се качих на 124 ка направо като бмх ми се видя
peshhho написа:Преди няколко дни закупих въпросния велосипед Cross euphoria g27. Колелото е наистина добро, но има нещо, което ме дразни много. При всяка неравност или спиране на въртене на педалите по-рязко веригата удря в рамката ! Според мен е малко по-дълга от необходимото, но като поогледах забелязах че почти при всяка една скорост веригата е много близо на около 1-1.5 см до рамката. Немога да си представя да карам по този начин на по-пресечен терен това означава постоянно да дрънчи нещо ! Дайте съвет ?
bobino написа:peshhho написа:Преди няколко дни закупих въпросния велосипед Cross euphoria g27. Колелото е наистина добро, но има нещо, което ме дразни много. При всяка неравност или спиране на въртене на педалите по-рязко веригата удря в рамката ! Според мен е малко по-дълга от необходимото, но като поогледах забелязах че почти при всяка една скорост веригата е много близо на около 1-1.5 см до рамката. Немога да си представя да карам по този начин на по-пресечен терен това означава постоянно да дрънчи нещо ! Дайте съвет ?
Колега и при мен го прави същото,съмнявам се да са сложили верига с неточна дължина!Аз лично си направих протектор,защото това което го има на пазара не ми харесва,защото едва ли ще застане добре на рамката (сечението на тръбата и извивката) От стара вътрешна гума мериш колкото е нужно дължина,цепиш я след това я опъваш и залепяш(аз ползвах loctite gel) малко по малко,след това 2 свински опашки в краищата и става чук!!!
peshhho написа:Колега точно G24 си гледал те са с по калпав монтаж(въпреки, че joi tech главините ми казаха, че са доста здрави) Моят G27 е с точно описания монтаж. Всичко е шимано ! Това добре ама тая верига направо ми идва да я изкъртя. ще слагам изолация от PVC тръба сега го реших
peshhho написа:Преди няколко дни закупих въпросния велосипед Cross euphoria g27. Колелото е наистина добро, но има нещо, което ме дразни много. При всяка неравност или спиране на въртене на педалите по-рязко веригата удря в рамката ! Според мен е малко по-дълга от необходимото, но като поогледах забелязах че почти при всяка една скорост веригата е много близо на около 1-1.5 см до рамката. Немога да си представя да карам по този начин на по-пресечен терен това означава постоянно да дрънчи нещо ! Дайте съвет ?
pif4o77 написа:peshhho написа:Колега точно G24 си гледал те са с по калпав монтаж(въпреки, че joi tech главините ми казаха, че са доста здрави) Моят G27 е с точно описания монтаж. Всичко е шимано ! Това добре ама тая верига направо ми идва да я изкъртя. ще слагам изолация от PVC тръба сега го реших
Kaкво и е на веригата? Я които има модела да сподели първи впечатления добри и лоши, кое го дразни и кое му харесва и т.н.т.
magnumz написа:peshhho написа:Преди няколко дни закупих въпросния велосипед Cross euphoria g27. Колелото е наистина добро, но има нещо, което ме дразни много. При всяка неравност или спиране на въртене на педалите по-рязко веригата удря в рамката ! Според мен е малко по-дълга от необходимото, но като поогледах забелязах че почти при всяка една скорост веригата е много близо на около 1-1.5 см до рамката. Немога да си представя да карам по този начин на по-пресечен терен това означава постоянно да дрънчи нещо ! Дайте съвет ?
1во ще то помоля за снимка на колелото на ЛС! Много искам да видя що за нещо е. Ето ти по проблема http://www.youtube.com/watch?v=XIkTBuuzKOU
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 354 госта