Така преди да пусна тази тема изчетох доста темички и от нищо не разбиращ сега съм нищо не разбиращ и много объркан хаха

Та така, след като поизчетох всичко за моделите на Крос предимно Еуфория 27 и GRX8 и видях някои от тях на живо общо взето признавам модерната линия на крос амa нещо не съм впечатлен. Дарг нямам особени наблюдения, виждам че са доста масови и предпочитани. РАМ хубаво ама скъпи а и чак толкова здраво колело както казах не ми трябва. Окото обаче ми грабна една Merida на пръв поглед нищо особено но ме кефи как е изработена и как перфектно стои. Модела е Matts 100D може би да е модел 2011 понеже гледам по новитемодели рамката е малко кривната в предния краи над гумата а тая си е стандартна. Става дума за тази
http://www.merida-bikes.com/en_int/bike ... +TFS+100-D намерил съм я на 850 лева. Верно мислех дори да дигна бюджета, над 700 лева да не скачам, но тази определено ме грабна. За оборудването нищо не мога да кажа, както казах от четенето до тук повече се обърках та на вас разчитам за мнение, абе колело за нормална експлоатация. Ще съм благодарен на всеки за всеки смислен пост в полза на БГ колело или Meridata