Черни връх на 13ти май

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Черни връх на 13ти май

Мнениеот Brat4eda » Сря Май 08, 2013 2:52 pm

Здравейте, ако на някой му се качва Черни връх с колело да пише в темата. Датата ще е 13ти май. Ако съм сам, ще качвам от Драгалевци по пътя. Ако някой има други идеи да казва. Темпото ще е умерено. Имаме цял ден :)
2006 Drag Ontario TE
Hussar Amoeba
Аватар
Brat4eda

Рейтинг: 1215

Re: Черни връх на 13ти май

Мнениеот xcrider » Сря Май 08, 2013 4:30 pm

Да те светна само, че от Алеко нагоре е сняг.
А по пътя нагоре ще си съсипеш нервите и белия дроб от прахоляк.
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот BADGANAKA » Сря Май 08, 2013 5:16 pm

Аз съм За , но щом има нагоре сняг може да покараме другаде а не нагоре до Черни Връх стига да има къде ( не познавам вело маршрутите ) .
BADGANAKA

Рейтинг: 1210

Мнениеот Brat4eda » Чет Май 09, 2013 8:57 am

сняг или тук-таме преспи?
а някой може ли да предложи най-удачният маршрут за качване, щом не е пътят?
2006 Drag Ontario TE
Hussar Amoeba
Аватар
Brat4eda

Рейтинг: 1215

Мнениеот kotseto » Чет Май 09, 2013 10:57 am

Ако е 13 май (понеделник), пробвай да се качиш от Бояна нагоре до Златни Мостове/Момина скала и после обратно по същия път. През уикенда има много хора при спускането и трябва по-внимателно, но няма да имаш този проблем май месец и в работен ден :) 100% ще ти хареса повече от изкачване на Черни Връх

Ето ти линк към карта с описание на трасето на Велорали Черни Връх. Теб те интересува червената линия от Бояна до Момина Скала.

http://velorali.com/karta.html
kotseto

Рейтинг: 1380

Мнениеот milestone » Чет Май 09, 2013 12:47 pm

А добре дошъл! Понеделник наистина е хубав ден за каране по Витоша. Може и аз да се пробвам за пореден път да се видя до къде ще стигна, че напоследък хич ме няма. Проблема ми е, че след обяд съм на работа, така че трябва да тръгна надолу най-късно към 11:30. kotseto ти е дал единственото изцяло караемо качване до Момина скала, което знам, пък оттам има чудна нагоре-надолу пътека в посока Драгалевския лифт с много и интересни варианти за спускане към Бояна, Драгалевци, Бистрица, Железница ... А Черни връх бая си се белее още гледано отдолу, въобще не изглежда да са само преспи.
Аватар
milestone

Рейтинг: 1771

Назад към Индивидуални карания