iFkata написа:Намерих с колко звена е веригата някъде е 114,112 другаде 116. Интересува ме дали ще работи ако е с 108 звена ?
ДА!
Малко трудно ще пали сутрин.
iFkata написа:Намерих с колко звена е веригата някъде е 114,112 другаде 116. Интересува ме дали ще работи ако е с 108 звена ?
ianislav написа:Здравейте, с колко ход е задницата на ram freeride
boroborovski написа:ianislav написа:Здравейте, с колко ход е задницата на ram freeride
216 мм но може и 222 мм.
boroborovski написа:Казвайте кво да правя .
boroborovski написа:Здравейте сега частите на колелото са ми много добри но ми остана вилката сега съм с едих xcm и се чудя кво да зи взема за да не мога да си спукам челото ц1 то но да го сползвам за спускане .Имам около 300 лева но ако е на 20 ос е включена в цената .Мислех си за тора ,дуро трипъл и рст сторм но ме е страх за челото ако сложа сторм .А пък дурото незнам как ще седи и сигурно ще удрям мн ботъм аут с него .Казвайте кво да правя .
chill написа:Маските за колоездене същите модели като тези за ски/борд ли са или има специални?
damadzhana написа:chill написа:Маските за колоездене същите модели като тези за ски/борд ли са или има специални?
Тези за колоездене са направени да се носят с каска, докато другите - не.
chill написа:Маските за колоездене същите модели като тези за ски/борд ли са или има специални?
star написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=8178 тази помпичка дали става за шок или вилка?/
gilb написа:Как се нарича гуменото пръстенче,което измерва Sag-a на вилката и откъде мога да си закупя такова,че моето се скъса?![]()
За 36mm тръби.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
boriss13 написа::offtopic: Така е, но реално колко често си мериш САГ-а?![]()
По темата-как е по-правилно да се каже: електронна книга, четец за книги или?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта