Nazaret написа:GT са ми любимата марка велосипеди.за 20 гoguни нямат една счупена рамка ! пускат годишно на пазара около 2-3 миллиона велосипеда ! сподели за колко си го взел за да си сверят някои "хора" часовниците !аз за последно го виждах GT Агресор в Германия за 200 евра не е зле при една заплата 1500-2000 евра. докато в бг яко им дерат кожите с цените и качеството а за заплатите да не говориме щом ще го караш в града в този си вид е повече от достатъчен.покарай го така известно време и то само ще ти "каже" кое му е за смяна и кое не.но се води от собствения си комфорт а не от "един приятел каза ". мисля че за град не ти трябва повече от 80-100 мм ход на вилката.rock шокс дaрт 1 или 2 би му паснала идеално.а ако търсиш скоростно каране в града слагай смело твърда вилка сликове и голям курбел 48-38-28
Nazaret написа:http://www.smbf.com.sg/forum/viewtopic.php?t=2181[url][/url] ей тука ги прегледай нещата за GТ в сингапурския форум.ако имаш някви въпроси задави ги там.тук в тоя форум ако не става дума за рам или драг вероятноста да ти обърнат внимание е -0
Nazaret написа:за 20 гoguни нямат една счупена рамка
И как я счупи със чука лиPtD написа:Nazaret написа:за 20 гoguни нямат една счупена рамка
Хм, в тази бройка май не влиза моята, която счупих за 2 месеца...
GT11 написа:И как я счупи със чука лиPtD написа:Nazaret написа:за 20 гoguни нямат една счупена рамка
PtD написа:GT11 написа:И как я счупи със чука лиPtD написа:Nazaret написа:за 20 гoguни нямат една счупена рамка
Уви не. С каране. Chainstay-a и seatstay-a бяха като отрязани с нож. После се напука седалковата тръба. И при това, тогава още не карах аграрно, както сега.
Има и снимки, и свидетели, и кореспонденция с GT (т.е. Schwinn). Mоделът е GT XCR LE. И ако не си мериш приказките, ми намерисва, че тук само ще четеш.Nazaret написа:абе ptd на кой модел ГТ счупи ти рамката? имаш ли няква снимка или някои приятел които да може да го потвърди тва ... че ми намерисва на гнусна лъжа историйката ти ...
GT11 написа:Не знам защо изобщо сравнявате Ram със GT няма място за сравнение,отворих темата за малко помощ,която не получих но като гледам се превърна във спор коя марка е по добра ами GT имат едни от най добрите велосипеди няма нужда да споменавам за GT Fury едно от най добрите колена за DH ако не и най доброто а Рам кво имат!!!!!!!!!!!
Plamen_EM написа:Обзалагам се, че темата се списва от един с две регистрации. Познат на форума като Месията от Германия. Йерусалим, Назарет ... залагам на Витлеем за следващ псевдоним.
Erihorn написа:на добър път и попътен вятър!
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта