Дестинацията този път е с. Старо Стефаново, намиращо се близо до Ловеч и Троян. Хотелският комплекс е Дедовите къщи: http://www.retroholidays.net/index.html - тъй като съм минавал 2-3 пъти оттам, мога да ви уверя, че самият комплекс е страхотно, даже бих употребил клишето уникално място, а и стопаните му са много готини хора. Самото село е архитектурен резерват. Какво има край него - това ще трябва да открием. Като цяло се пригответе по-скоро за средно дълги и по-дълги карания, но предимно по черни пътища. Пък ако открием и пътеки, дваж по-добре ще е.

Датите все още не са фиксирани, но ще са 4 дни в периода между 21 и 26 май, т.е. вариантите са 21-24, 22-25 или 23-26. Аз съм готов да се съобразя с останалите хора, т.е. засега всеки от вариантите е добре за мен.
Засега има 2 или 3 свободни места, който пръв ги потвърди сигурно, той се врежда.
За транспорт - може с моята кола, може и с нечия друга (по-надеждна), ако се появи такава.
След като се запълнят местата, всеки друг желаещ е добре дошъл, но ще трябва сам да си осигури спане и транспорт. Ако има такива хора, мога да питам за някаква отстъпка от цената за нощувка в нашия хотел-домакин. Същото се отнася и за тези, които могат и искат да дойдат за по-малко дни - например само за два.