IH Yakuza Aniki vs RAM AM

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

IH Yakuza Aniki vs RAM AM

Мнениеот radio » Вто Окт 25, 2005 7:56 am

Биха могли разбиращите и препатилите да сравнят IH Yakyza Aniki 26 с RAM AM. Става дума само за рамката. И къде, и на какви цени може да се намери такава рамка унас. Може би всички са наясно с цените, но аз искам да отбележа, че преди седмица карах с един пич, който си беше вкарал цялото колело IH Yakyza Aniki 26 от щатите за 800$. Като имам предвид монтажа, рамката си излиза бонус. А историята с безмитното минаване на минтицата той най-добре може да я разкаже. Също изкажете мнение за рамката по принцип! Колко висока вилка може да побере и какво озчначаваше "7 rear travel"? Това 150 мм ход на задницата ли беше или повече? За челото знам, че е 1.5, каето е един плюс пред РАМ-а.
radio

Рейтинг: 1702

Мнениеот Alien » Вто Окт 25, 2005 8:28 am

7 rear travel би следвало да означава 7 инча ход на рамката. А 7 инча са равни на 17.78 см. Още един плюс пред РАМ -а.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот marshall__ » Вто Окт 25, 2005 12:20 pm

IH.
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот axelmax » Вто Окт 25, 2005 1:01 pm

даи кординти на твоя приятел на ПМ
искам да го питам нещо ако е възможно

инак ,според мен рама по принцип не е кои знае какво

челото 1.5 е огромно предимство според мен ,хода, изработката,окачването е просто,тръбата ташакотроша4 е с кривина

с една дума класа и то не една над рама

в БГ има едно криво разбрано нещо щом е скъпо значи е по-добро

например рам ам и драг дизел ,разли4ни приложения ,но пак една посредствена рамка за АМ да е по скъпа от такава ама за спускане и ФР при тва ,и то драга с 1.5 4ело

ллелелелел и тва продължава още(цел час;))
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Admin » Сря Окт 26, 2005 8:37 am

[quote="axelmax"]

например рам ам и драг дизел ,разли4ни приложения ,но пак една посредствена рамка за АМ да е по скъпа от такава ама за спускане и ФР при тва ,и то драга с 1.5 4ело
[/quote]

Отново показваш завидна логика :D
Предназначението на рамката не е определящо за цената, много по-важно е качеството, или както ти каза, от какъв клас е продукта. Според мен е нормално два продукта от един клас, но за различни приложения да са на сходна цена. А пък кога и дали си карал RAM AM и Dragomir Diesel, за да твърдиш колко са посредствени, мога само да си представям...;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот loopo » Сря Окт 26, 2005 5:00 pm

Аз, такоата, само да отбелея 4е хода отзад на ИХса НЕ Е 7", а ~5.6". Тоwа със стандартниq 6ок, разбира се.. Ако го упградене6 задницата мойе да докара 7ца.

И wъw този ред на мисли има ли нqкои, които мойе наистина да сподели малко инфо за ИХ Ъакуза, 6от не6у маи ми харесwа и съм изпаднал тука w 4удене дали не се обзаwеда с един :P (Не го сраwнqwаите с РАМ, 6от не мога да си го купq; ина4е разни други сраwнениq са добре до6ли ;)) )

10кс
It usually comes down to a binary choice...
loopo

Рейтинг: 1200

Назад към Архив