Добре зареден магазин

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Добре зареден магазин

Мнениеот Rtor » Вто Май 21, 2013 9:13 pm

Здравейте!
Бихте ли препоръчали добре зареден магазин за качествени вело аксесесоари в София.
Принципно обичам да купувам нещата по веднъж и се целя в малко по-високия ценови клас. Обикновено пазарувам по интернет, но трябва да си напазарувам до четвъртък (качествена помпа и комплект за лепене на гума), так че предпочитам да ида в някой магазин с по-богат избор... Въпреки това може и online да препоръчате, ако имат офис в София и могат да доставят бързо.

Доколкото се ориентирах Lezyne са добри помпи.

Поздрави и приятно прекарване на предстоящите празници.
Rtor

Рейтинг: 1220

Re: Добре зареден магазин

Мнениеот xcII » Вто Май 21, 2013 11:03 pm

Щом се ориентираш толко добре в нет-а, толко ли ти е трудно да се ориентираш в БГ магазините в Софето :bigeyes:

Smells like неплатена реклама :D :D :D
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот Rtor » Сря Май 22, 2013 7:18 am

И какво точно рекламирам? :)
Надявах се хора с повече публикации да ми отговорят, за да не бъдат заподозрени.
Перфектно се ориентирам в нета и си извадих няколко линка на наши магазини, просто довечера след работа трябва още с първото място да успея да си напазаря тези сравнително дребни неща (всъщност единствено помпата е с по-високи изисквания). Искаше ми се някой да потвърди/отрече местата който намерих. В петък ще ми е първия по-продължителен преход с колело, затова съм така припрян и пускам тема за нещо с което не е невъзможно и сам да се справя.
Пишете на лични, ако ви притеснява темата, но съм сигурен, че ако правилата на форума не забраняват линковете към магазини (последно, като ги четох нямаше подобно ограничение), това би било полезно и на други начинаещи.

Поздрави на всички
Rtor

Мнениеот valentin.georgiev » Сря Май 22, 2013 8:13 am

Здравей,
аз скоро си взех помпа от БАС на Калиакра
http://www.ridespot.net/productdetails.php?productID=27457, а комплект ми даде един от продавачите, че те имаха само от тези самозалепващите се на Lezyne, от които не съм твърде доволен (вършат работа, но не е за постоянно). А за помпата съм чел хубави работи тук във форума. Малко съм я ползвал за да споделя.
Аватар
valentin.georgiev

Рейтинг: 1627

Мнениеот Slade » Сря Май 22, 2013 9:29 am

Препоръчвам ти Максбайк на бул. Тодор Каблешков 53. Там има много приличен избор от компоненти. Гуми имат основно на Кенда и Геакс, Швалбе не продават.
Като спомена помпа - от магазина на Максбайк си взех перфектната помпа Lezyne HV - не я сменям за друга, в момента май също я имат.
Други добре заредени магазини са Веломаниите на бул. България (ж.к. Гоце Делчев) и Веломанията на ул. "Княз Борис I" №145. От тях също съм пазарувал и съм доволен от разнообразието.
Изображение
Аватар
Slade

Рейтинг: 1348

Мнениеот kurilo » Сря Май 22, 2013 11:57 am

аз от макс байк си взех помпа за 29 кинта.
веднъж спуках гума на витоша и нямах помпа и 1 пичага ми даде неговата да си напомпя. някаква телескопична с 2 секции, марка POINT.
помпеше много леко и бързо и когато я видях - направо си я купих ;)

после се оказа че тази марка се занимава само с помпи (не за колело разбира се)

http://www.pointpumps.com/scripts/category_display.php

ако има - вземи си такава!!! цепи, лепи и вулканизира!!!

edit: Copyright © 2008 SHARP Pumps
kurilo

Мнениеот Rtor » Сря Май 22, 2013 12:51 pm

Ами аз май се спрях на тази помпа.
http://store.trueriders.bg/lezyne-alloy ... pompa.html

Със сигурност ще посетя всички магазини, които споменахте.
Rtor

Назад към Общ форум