Мнение за раница VANGO Sprint

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за раница VANGO Sprint

Мнениеот mirokj » Вто Апр 30, 2013 3:47 pm

заслужава ли си горепосочената раница на цена 50 лв.
http://www.tashev.bg/shop/product_info. ... ticles=106
Трябва ми нещо от този тип , не много голяма , около тези пари и да има резервоар за вода.
mirokj

Рейтинг: 1200

Re: Мнение за раница VANGO Sprint

Мнениеот NeNo » Вто Апр 30, 2013 5:08 pm

Имам същата раница. Доста е удобна, но няма много място освен за резервоара. Самия резервоар се разлепи при отвора за пълнене, но го ползвам от 2-3 години, така че за мен не е болка!
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно :finger:
Изображение
Аватар
NeNo

Рейтинг: 1457

Мнениеот mirokj » Вто Апр 30, 2013 5:53 pm

:agree:
На мен много допълнително място не ми трябва. Само за някакви дреболии , като ключове , пари , телефон ..... Важното е да е удобна. А дали поддържа водата хладна за повече време в сравнение с обикновена бутилка?
mirokj

Рейтинг: 1200

Мнениеот radeviq » Вто Апр 30, 2013 10:35 pm

Зависи от телефона ти. Мястото наистина е малко. Що се отнася до водата, при мен в повечето случеи я пиех топла, тъй като отпивам по 2-3 глътки, а те запълват мястото в маркуча, който стърчи от раницата и е напечен от слънцето. За по-хладна вода трябва да посмучеш повечко. В крайна сметка сега използвам раницата без меха за вода и без проблеми събирам помпа, най-необходимите тулчета, кутийка с принадлежности за лепене на гуми, портмоне, ключове, а ластика държи напълно сигурно полар или ветровка докато карам. При наличието на пълен мех мястото съвсем утеснява. В момента обмислям да пробвам нещо такова.
Аватар
radeviq

Рейтинг: 1379

Мнениеот NeNo » Вто Апр 30, 2013 11:08 pm

Относно затоплянето на водата в маркуча аз имам навик след като се напия да издухам излишъка обратно в резервоара.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно :finger:
Изображение
Аватар
NeNo

Рейтинг: 1457

Мнениеот Stafref » Съб Май 18, 2013 3:45 pm

Аз карам такава от известно време:
http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=105

Мисля,че е доста по функционална. Много е компактна и лека,а в крайна сметка спокойно има къде да прибереш всичко необходимо за по-дълъг преход.Малкото Vango ми се струва сякаш е направено за джогинг в парка. Скоро гледах и други доста добри оферти...тук:
http://www.gooutdoor-bg.com/category/18-45
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Мнениеот bigchicken » Сря Май 22, 2013 11:07 pm

radeviq написа:... В момента обмислям да пробвам нещо такова.

На кръста пробвах. На асвалт е удобно, но излезеш ли на друсащо става изключително досадно. Каквото и да правиш подскача на кръста и дразни. Това за отзад, на корема не съм я местил и не съм се и замислял дали ще стане. Та си купих раница, ама на VAUDE 15+3. Има място за всичко необходимо освен мехчето, като същевременно се компресира много добре при малко багаж. Последния път я карах с литър и половина вода, помпа, гума, спрей за гуми (автомобилна разфасовка) и всичко още каквото се носи, две кила фотоапарат и обективи и се караше много добре. Само към четвъртия час започна да ми дърпа от едната страна врата, ама си тежеше. Лошото са и парите, ама пак едно ама ще вкарам.
Аватар
bigchicken

Рейтинг: 1375

Назад към Общ форум