Разлика от няколко милиметра едва ли ще е проблем да се компенсира с шайби.iFkata написа:Ако преходникът е за 200 мм или 180 мм ротор ще стане ли на 203 мм или 183 ?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Нормално ли е да изпитвам желание да се кача отново на "твърда рамка"... ? Имало ли е и други, които са минали от "мека рамка" на твърда?
5roff написа:Нормално ли е да изпитвам желание да се кача отново на "твърда рамка"... ? Имало ли е и други, които са минали от "мека рамка" на твърда?
rodopi_biker написа:5roff написа:Нормално ли е да изпитвам желание да се кача отново на "твърда рамка"... ? Имало ли е и други, които са минали от "мека рамка" на твърда?
Зависи от стила ти на каране. Твърдите рамки са по леки и приятни за каране по нанагорнище и по шосе. Нормално е да искаш, особенно ако си имал евтина или тежка мека рамка. Иначе просто заключваш задния амортисьор и готово.
vafi написа:Някой, някога, някъде ... да е преправял стрежен от 1,5 на 1 1/8"
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Оф големо мислене му ударихНе ми се разделя с Войника! Ще изчакам по-добри финансови времена и направо ще си направя втори велосипед- АМ хромо...
Благодаря на отговорилите!
rodopi_biker написа:Ако карам НЕрегистриран кросов мотор мога ли да зареждам направо от бензиностанция или трябва някой с регистрирано превозно средство да ми налее ?
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
rodopi_biker написа:Ако карам НЕрегистриран кросов мотор мога ли да зареждам направо от бензиностанция или трябва някой с регистрирано превозно средство да ми налее ?
GoingDownTheHill написа:Здравейте. Много се чудя между два шока,
този- http://screambikes.eu/bg/zadni-amortisi ... r-dh1.html
и този- http://screambikes.eu/bg/zadni-amortisi ... -r-12.html.
Моля ви помогнете ми спешно е! Благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта