Какво прави държавата за колоезденето?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Какво прави държавата за колоезденето?

Мнениеот Sandok » Нед Апр 28, 2013 11:24 pm

OXUS написа::beer: Благодаря за съвета и моите съболезнования за ТВОИТЕ няколкостотин хиляди! В Перник ще има велоалея! :eyebrow:

Да бе, в Перник. В главата на средностатистическия селинджър сигурно момичето и родителите му са виновните - че се е осмелило да се придвижи от точка А до точка Б с колело. И накрая селяците и управата ще са си спокойни и ще си пият ракийката със салатката, щото това немое да се случи на тех. Оти тва да караш колело е висша наглост - щото пречиш на изконното право на селяка - да се писти с отрошляко по вътрешноградската.
Sandok

Рейтинг: 1180

Мнениеот puleto » Съб Май 11, 2013 7:10 am

OXUS написа:Много ме радва, че някои толкова се развълнувахте за новината, че колоездачи от град Перник упорстват за велоалея пред общината. Специално за вас приятелчета, ще кача снимки на велоалеята като се направи!

Поздрави! :beer:

DstupidBastarD, много си прав! Повече няма да ти пиша! :lol:

Често се смята, че карането на велосипед в града е опасна дейност. Статистиките в други държави сочи, че колкото повечето велосипедисти има на пътя, толкова повече намаляват убитите велосипедисти на км изминато разстояние. Причина за това е, че шофьорите стават по-внимателни, когато велосипедистите са много. По този начин стимулирането на велосипедния транспорт подобрява пътната безопасност в целия град и за всички участници в движението.
puleto

Рейтинг: 1006

Мнениеот xcII » Чет Май 30, 2013 12:42 am

Аз подкрепям.. преждемотащите!

Иначе, днес видех лъч Надежда! Защото, видех един нов министър, Стожер (PhD, no shit), ня
Министерството на Младежта и спорта, който показа, правилния, Правопис!

Аз, леко ми се струва, че във Форума, ВъпросЪ за Синтаксиса е крайно пренебрегнат! Аз не знам защо така се случва, но аз Вярвам, да Вервам, че нещата с Правописа (СинтаксисЪ) ще се оправят.. защото ние имаме това..ъъъ.. Право! УРА, Другари! :beer:

ed.: Не питай какво Държавата е направила за MTB, а какво ТИ си направил за Правописа си, има значение.. колкото правописа към съдържанието
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот araX » Чет Май 30, 2013 6:55 am

По темата - държавата по-добре да НЕ прави нищо за колоезденето ;)
araX

Рейтинг: 1415

Предишна

Назад към Общ форум