bobino написа:pif4o77 написа:peshhho написа:Колега точно G24 си гледал те са с по калпав монтаж(въпреки, че joi tech главините ми казаха, че са доста здрави) Моят G27 е с точно описания монтаж. Всичко е шимано ! Това добре ама тая верига направо ми идва да я изкъртя. ще слагам изолация от PVC тръба сега го реших
Kaкво и е на веригата? Я които има модела да сподели първи впечатления добри и лоши, кое го дразни и кое му харесва и т.н.т.
Здравей колега и добре дошъл във форума!Да ти споделя впечатления и да съм обективен ще ми е трудно,защото все още не съм го ползвал по предназначение,а именно преходи в планината!Този уикенд ще мисля живи и здрави да покарам стабилно и след това ще пиша!Другото което мога да кажа е че старото ми колело беше крос от метро за 250 лв и сега на това всичко ме кефи в пъти повече!Те производителите така са се постарали че да има какво да му правиш и сменяваш ако не те кефи,пък и то всеки човек е различен!Мога да кажа че на мен ми е адски удобно това колело движи страхотно,не ме кефат ръкохватките (но готини има за по 20 лв),седалката ми е малко дървена всичко друго е прекрасно!Аз дебна за колело в промоция от 4-5 месеца и междувременно събирах пари и четях много относно части всякакви и какво ли не!По-добро колело цена-качество в момента няма и си заслужава всяка стотинка!Само за пример ще ти дам Scott или Specialized с подобни че и по кофти части са по 1500лв!
Дано съм ти помогнал поздрави!
Сеш се, че те не слагат колчета, скоби и лапи на zoom и също каплите който слагат не струват по 35лв и шините не са по 12лв. Също не слагат и главини joytech или най-ниския клас шимано на шлици. Иначе кросовете са прекрасни за българския пазар. Цените са поносими. По моя GRX има по нещо от всеки модел 7,8 и 9