продават ли някъде в София сензор за Sigma?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

продават ли някъде в София сензор за Sigma?

Мнениеот djordje » Пет Май 31, 2013 1:41 pm

Eй такова сензорче ми трябва че моето спря да работи! Има ли ги някъде по магазините? Те стават за доста модели на Sigma.
Мерси :beer: .
Прикачени файлове
CY7168.jpg
CY7168.jpg (11.8 KiB) Прегледано 756 пъти
djordje

Рейтинг: 1200

Re: продават ли някъде в София сензор за Sigma?

Мнениеот marsa » Пет Май 31, 2013 1:59 pm

По принцип Веломания внасят Сигма. Аз преди миналото лято/есен бях тръгнал да си пазарувам датчик "за втори велосипед" (за същите DTS компютърчета), но се оказа че ще го чакам много дълго - сезона на отпуските и т.н. В крайна сметка си го взех с обща поръчка от Bike-Components. Съветвам те пратиш запитване до Веломания и ако ти обявят срок от месец и нагоре да си го поръчаш от Немците. Аз скоро вероятно ще взимам още един датчик,може да се организираме заедно или с още хора.
Това са двата комплекта, датчикът за втори велосипед е малко по-скъп задари допълнителната стойка:
http://www.bike-components.de/advanced_ ... nder%20rad
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Re: продават ли някъде в София сензор за Sigma?

Мнениеот djordje » Пет Май 31, 2013 7:29 pm

Колега мерси за отговора! Във Веломания нямат май. Днеска го дадох на колегата magicman, каза че ще се опита да го ремонтира. Ако не се получи поръчваме когато кажеш! Колкото по рано толкова по добре че така не се кара :). Поздрави. :beer:
djordje

Рейтинг: 1200

Назад към Веломеханик