от mover » Чет Май 23, 2013 2:35 pm
(знам, че може би мнението ми не е за тази тема, но се надявам да се прочете от който има нужда и да остане като следа)
Става въпрос, че се отвратих от услугата на доставчика Габко или Гъбко или Gab_Co или gabco.org
Преди 10-ина дни си поръчах 2 нови лапи от ел. магазин в Германия. За първи път станах клиент на доставчика.
Преди 2 дни получих имейл от тях, че в сряда сутрин (вчера) стоката ще бъде в София с опции за получаване: Склад1, Склад2 ... Бях забравил къде съм посочил да ги доставят и им звъннах. ..
И се започна ... казаха ми, че трябва да им занеса документ, с който да докажа, че съм платил лапичките: банков, PayPal или друг. Естествено, че poпитах "защо?" - отговориха ми, че някои ел.магазини изпращали стока без да е платена (на кредит) и след това имали пробеми (???)
Вчера надвечер отидох да си прибера стоката от Ц. склад. Додох им документ, че съм си платил на магазина. Обаче се оказа, че са ми отворили кашончето и са разопаковали стоката, за да търсят сами доказателство, че съм я платил (???) От това лапичките се търкаляха вътре неопаковани, а едната вече не изглежда като нова, защото беше очукана тук-там. Доста се ядосах, а малоумниците се скараха на мен, че не им играя по свирката, а имам претенции. Направо се почувствах, като че съм в средата на соц тайма, когато клиентът беше "виноват" по дефолт .. "Пратиха ме" да се разправям с магазина, че не опаковали добре стоката и тя се повредила (немски магазин, все пак ...), дори някой изказа прогресивната мисъл, че са ми отворили кашончето, за да проверят дали не пренасям наркотици ...
За мен цялата организация на тази фирма е в сивия сектор, където нито клиентът има права, нито куриерът има задължения.
Иначе не е скъпо: по 4лв/кг (все пак, от GB е двойно по-евтино). Проблемът ни (на клиентите) е, че няма конкуренция за доставки от Германия.
С две думи, Пазете се!
(както става ясно, мнението ми се базира на един-единствен опит)