moridinbg написа:Къде в София има грипове от пяна? В момента карам с тези и са ми доста удобни, но е време за смяна:
hijacked08 написа:На C1 колко широка гума максимум може да се тури ?![]()
xNazar написа:Мнение за вилка Manitou Stance Kingpin.Благодаря предварително
rock написа:Понеже забелязвам, че предната най-малка плоча ми е излишна, може ли да се намерят курбели 2 х 9 от типа 44- 32 или 42-32?
Totem написа:От кой сайт да поръчам Minion DHR 2.35 ? Gorgona, TrueRiders или Ridespot ? Ако има някакво значение запознатите да казват
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:как се сваля лостчето от ръкохватката на avid elixir 5 ? http://www.mtb-bg.com/images/stories/pr ... lixir5.jpg (на дясната снимка как се отделя лоста част от бялото накратко) и дали може да текне или да глътне въздух като го сваля (на въпрос защо - заради дразнещия луфт , който искам да уплътня с шайби)
Това е за "тема за тъпи въпроси", а не за кратки.ceco_meco написа:как се казва песента от рекламата на peugeot 2008
diwnhillercheto написа:На скоро си купих вилка на въздух ,та въпроса ми е дали е задължително да си купя помпа за вилки или става и с обикновена ?Мерси предварително.

PRobably написа:diwnhillercheto написа:На скоро си купих вилка на въздух ,та въпроса ми е дали е задължително да си купя помпа за вилки или става и с обикновена ?Мерси предварително.
Задължително ти трябва помпа за вилки.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта