Елитни занимания за нежни дами

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Елитни занимания за нежни дами

Мнениеот MIKEY MOUSE » Пон Юни 03, 2013 10:41 pm

DSCN0681.JPG
DSCN0654.JPG
DSCN0650.JPG
DSCN0625.JPG
DSCN0597.JPG
DSCN0592.JPG
DSCN0568.JPG
[..или може би обратното-НЕЖНИ ЗАНИМАНИЯ ЗА ЕЛИТНИ ДАМИ.
Какво ще им препоръчате- /на всички от горната категория/.
Започвам с моята препоръка: /Поводът -ами поех задължението да придружа един юнак до залата -да се види какво е научил/
Попаднах на турнир по ДА- ДАУ/някакъв вид карате/. -Мъже /оставяме ги настрани/ и жени - десетина нежни девойчета.
Досега си мислех, че всичко това е режисирана циркова програма,но като ги гледах с какъв ентусиазъм се ритаха и биеха- възхитих се. Най- високо се оценяха / публиката беше във възторг/ ритниците в главата и корема/ с ръка тези зони са забранени/.
Ами препоръчайте тези занимания на Вашите близки дами. Между другото бях изненадан и очарован от дисциплината.
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Re: Елитни занимания за нежни дами

Мнениеот PtD » Вто Юни 04, 2013 12:12 am

MIKEY MOUSE написа: Ами препоръчайте тези занимания на Вашите близки дами.

Надали. За какво им е на близките ми дами да си докарват травми и контузии?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот cvb » Вто Юни 04, 2013 6:13 am

аз се изпразних на русата :magnify:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот emoonthemove » Вто Юни 04, 2013 11:25 am

Като спомена "циркова програма", неминуемо се сещам, че всички "актьори сме в театър", нал' тъй, Майки ;)

И аз, от нямане какво да правя, да оставя своята словестна сигнатура.

Елитни занимания... Да, елитни са ;) А дамите са нежни само в началото, след което стават дисциплинирани, корави и издръжливи дами.

Някакъв вид карате...
Това било българско бойно изкуство, видиш ли. Аз в началото не можех да определя Таекуон-до ли е това, виждам само "кълки" се размахват, което е характерно за корейския спорт, но пък те имат кимона с V-образна якичка, които се навличат. Карате има същите кимона като тези на снимките, но при спаринг, на състезание, коланите са бял и червен, а тук са разноцветни... Но няма значение как се нарича, важното е, че те приучава на стойностни неща — да уважаваш съперника, съдията и себе си.

Най- високо се оценяха ритниците в главата Има добра причина за това (поне в Карате е добра). Ритниците в лицето са много по-трудни за изпълнение от удар с ръка в лицето. Най-високата оценка се получава само при брилятно изпълнена техника, която просто удря шамар на противника, чува се звънко пляскане, няма поражение, които да променят лицето ти като на Джокер от първата серия на Батман. Всичко по-силно, некоординирано се наказва с наказателна точка. Затова и публиката е била във възторг от контрола и усета за дистанция на състезателките, а не че поощрява безразборното млатене. Но ако този спорт лежи върху основите на Таекуон-до, нищо чудно състезателите само да подскачат наоколо и да "хвърлят къчове" без каквато и да е било намеса от съдиите... Което, според мен, не е добра практика.

Защо държиш да препоръчваме това на близките ни дами и колко близки е нужно да ни бъдат те?
Аватар
emoonthemove

Рейтинг: 1911

Мнениеот mariko » Вто Юни 04, 2013 1:12 pm

Те сигурно могат и сами да си намират занимания.
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Назад към Други